Svinējām kopā ar "Partyinbox.lv"

Svinējām kopā ar "Partyinbox.lv"

04. Oct 2017, 00:04 Ievas_mamma Ievas_mamma

Laikā, kad sāku gatavoties meitas gada jubilejai, Māmiņu klubs dāvāja iespēju testēt 3 dažādus ballīšu komplektus no “Partyinbox.lv”. Izvēlējos komplektu “Baltais dekorāciju brīnums”, jo šis tonis vistuvāk atbilda mūsu pasākuma tematikai un noskaņai, turklāt – tas likās visnoderīgākais.

Manis izvēlētajā komplektā ietilpa 3 burbuļpūšamie, liels un balts vēdeklis (40 cm diametrā) un zeltīts konfetti.

Burbuļpūšamie “Taureņi”

Tos rotāja glīti un vienkārši taureņi, pašas pudelītes bija caurspīdīgas, kas tām lika izskatīties mazliet neparasti. Šie burbuļpūšamie mūsu mājās ātri vien aizstāja parastos - šajos atliek iepūst vien pavisam viegli, lai pret debesīm paceltos desmitiem krāsainu burbuļu. Tik tiešām – kā taureņu bars! Meitiņa bija neprātīgi sajūsmināta! Pirmo izmantojām vēl pirms svinībām, lai tiktu galā ar niķi. Palīdzēja lieliski! Jubilejas laikā burbuļpūšamos izmantoja ciemiņu bērni, izklaidējot sevi un mazākos. Patika visiem!

20171003191741-82197.jpg

Vēdeklis

Vēdeklis ir visnotaļ iespaidīgs – to atverot man no lūpām izlauzās “wow!” Tas ir viegli un ērti uzglabājams, jo saliekas un ir kompakts. Atverot, tas līdzinās lielai saulei, kuru var piekārt jebkur, pateicoties abpusējam āķītim ar atsperīgu vidusdaļu. Svinību laikā vēdeklis kļuva par istabas centrālo dekorāciju, karājoties pie griestiem. Vēlāk to saudzīgi noņēmu un noglabāju – noteikti izmantosim vēl!

20171003191906-67373.jpg

Konfetti

To tā arī neizmantojām - divu iemeslu dēļ. Pirmkārt, bailes no tā, ka mazā varētu saēsties vilinošos spīguļus. Otrkārt, bija žēl izlietot ko tādu, kas vēlāk būs jāizmet. Tādēļ konfeti vēl arvien stāv mūsu skapītī, gaidot savu “uznācienu”. Iespējams, Ziemassvētkos uzmanīgi atvēršu un dekorēšu galdu ar maziem, zeltītiem konfeti gabaliņiem. Liekas, tas varētu būt lietderīgāks pielietojums.

20171003191929-70277.jpg

Uz konfetti bija atstāta cena – 2.30 eur, kas liek noprast, ka “Partyinbox.lv” preces nemaksā astronomiskas cenas, un tās ir pieejamas ikvienam! Turklāt kompānija pati apņēmās atribūtus caur pastu nosūtīt uz manis norādītu adresi, kas man kā klientam ir nozīmīgi.

Liels paldies par iespēju testēt šo brīnišķīgo komplektu “Baltais dekorāciju brīnums”. Tas padarīja mūsu svētkus vēl neaizmirstamākus!