Svētku bums- vajadzīgi padomi

Svētku bums- vajadzīgi padomi

08. Dec 2014, 11:23 čabule čabule

Sveikas, māmiņas..

Šodien jau 2. advente, Ziemassvētki tuvojas ar lielu ātrumu. Šie ir mani mīļākie svētki, patīk gan iepirkšanās, mājas rotāšana, stundām ilga sēdēšana virtuvē pie plīts un milzīgais pirmssvētku stress, gan arī svēku vakara miers, Ziemassvētku pantiņi, bērnu smaidi un ģimeniskā sajūta.

Šogad svētkus svinēšu ar vīra ģimeni, esam vienojušies, ka dāvanas pirksim tikai bērniem un katram pa vienai, tagad es sēžu un domāju, ko īsti pirkt. Ar manu viengadnieci viss ir aptuveni skaidrs, bet kas aktuāls cita vecuma bērniem? Māmiņas, varbūt varat ieteikt, ko uzdāvināt 3 gadīgiem puikām, 12 gadīgai meitenei un 14 gadīgam puisim? Es nezinu, kas ir aktuāli šādā vecumā. Trīsgadniekiem varētu kādu mašīnu, bet tādas mēs visu laiku dāvinam, varbūt ir kas interesants, ko varētu? Šoreiz varam atļauties tērēt līdz pat 15 eiro uz dāvanu, jo jāpērk ir salīdzinoši maz, bet nauda ir jau atlikta šiem svētkiem. Vairāk jau interesē tieši patsmitgadnieki- negribu nošaut galīgi greizi, bet pat nezinu, kas viņus interesē- reti tiekamies..

Vēl vajadzīgs viens padomiņš- mums būs "aukstās gaļas" konkurss, auksto gaļu izvārīt protu, bet gribās kaut ko otģinālu, lai mūsu mazā ģimenīte izceltos un uzvarētu konkursā (būs aukstās gaļas degustācija un balsojums ...).. meklēju receptes internetā, bet neko super-interesantu neatradu.. varbūt ir kāda recepte, piemēram ar riekstiem? 

 

Paldies jau iepriekš par padomiem un veiksmi gatavojoties svētkiem :) 

P.S. Bilde no personīgā arhīva.

čabule čabule 08. Dec 2014, 13:42

Paldies meitenes par padomiem..
Ar 14 gadīgo puisi visgrūtāk iet, jo es viņu slikti zinu un pajautāt viņam tā īsti arī nevaru, jo ikdienā nesatieku. varbūt tiešām- biļetes uz kino vismaz viņam būtu perfekts variants..

lauvinja lauvinja 08. Dec 2014, 12:44

Trīsgadniekam dāvinātu kādu loto, memo spēli piem http://forkidi.lv/eshop/index.php?route=product/product&path=68_97&product_id=1049 ; protams mašīnas nekad nevar būt par daudz;

Par jaunkundzi un jaunskungu- tur jau katram individuālas intereses, bet tāda universiāla dāvana varētu būt dāvanu karte uz kino - ir gan forumcinemas, gan cinamonā, gan jau citur arī ir, jo jaunākās filmas vismaz man zināmajiem jauniešiem rullē visiem - katram pēc gaumes. Vēl es skatītos uz gadžetiem - piem. telefona vāciņiem, tumbiņām, kas caur USB darbojas un var normāli klausīties mūziku no telefona jebkur (starp citu PRISMĀ ir atlaides vēl šobrīd), potratīvo mob. tel lādētāju, mob tel austiņas - pūkainas/tādas kas spīd tumsā un taml dīvainas;

Var jau dāvanu karti grāmatnīcā vai lielveikalā, bet tas man īsti neliekas ok.