Sveiki, es esmu "Laurlapa"

Sveiki, es esmu "Laurlapa"

03. Mar 2014, 17:35 laurlapa laurlapa

Sveiki es esmu "Laurlapa", īsto vārdu neatklāšu, vismaz šoreiz ne. 

Esmu no Rīgas. Dzīvoju privātmājā. Mājas ir vieta, kura man liek justies vislabāk. Pie mājas ir dārzs, kur vienmēr ir ko darīt, pa dārzu skraida suņuks, pa jumtu kaķis, pa kokiem čivina putniņi. Līdz ar to ir sajūtas kā laukos kaut arī esmu pilsētā. Un šīs sajūtas ir ļoti vajadzīgas, it sevišķi pēc grūtas darba dienas, kad gribas izolēties no cilvēkiem un lielās pilsētas steigas un kņadas. Nekas nevar būt labāks par vakariņām dārzā pēc darba vai dārza piknika brīvdienās, kad uz galda tiek likti pašaudzēti zaļumi vai dārzeņi un acis mielotas ar ziedošajām dārza puķēm.

Pašlaik baudu bērnu kopšanas atvaļinājumu - auklēju mazuli, kurš ir tikai pāris mēnešu vecs, izglītojos - lasot žurnālus vai meklējot sev interesejošas lietas internetā, gatavoju vakariņas un dažādus gardumus vīram, kārtoju māju. Kad būs siltāks laiks aktīvi sākšu darboties pa māju. Un, protams, laiku veltu arī sev: skaistumkopšanai, kā arī izklaidei kopā ar vīru, pastaigām ar mazuli.

Māmiņu klubu es atklāju pagājušā gada pavasarī, kad uzzināju, ka gaidu pirmdzimto. Smēlos informāciju par bērniņa gaidībām, dzemdībām, utt. citiem vārdiem sakot, lasīju sev nezināmas lietas.

Sevī atrast īsto sievieti var ar vēlēšanos visās dzīves situācijās būt sievišķīgai - domājot par matu sakārtojumu, apģērbu, kosmētiku, apaviem, arī par to ko ēd, dzer un ar ko nodarbojas. Daudz smaidot, jokojot un mīlot dabu.

Mātišķumu ar sievišķību apvienoju vienkārši, mātišķumu - bērniņam, sievišķīgumu - vīriņam, šīs abas lietas atdalot. Lai abiem tiek.

Brīvo laiku man patīk pavadīt ceļojot vai atpūšoties kopā ar ģimeni. Galvenais būt pie dabas. 

 

Visiem vēlot burvīgu pavasari, daudz smaidu un mīlestības,

Laurlapa

 

 

Foto no maniem krājumiem

Sievišķīgais MARTS sācies: piedalies un laimē dāvanas no Attirance!

20140303104346-14749.jpg

www.attirance.lv 

Tērbatas ielā 14, Rīga

Теl.: +371 67139993 (SPA); +371 67139994 (veikals)

20131101124652-78660.jpg