TOP3 padomi svara zaudēšanai šajā pavasarī

28. Apr 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ak, pavasaris, pavasari! Šķiet ikviena sieviete pavasarī uzplaukst, pārcilājot skapja saturu un izvēloties košāko kleitu skapī. Bet arī ziemas izēšanās ir darījusi savu un nereti iemīļotā kleita var nepieguļ kā vajadzētu un nākas pacensties, lai zaudētu pāris liekos kilogramus.

Uztura speciāliste dalās ieteikumos,kā to panākt.

Tievēšanu sāc pakāpeniski!

Ja liekie kilogrami ir tikai pāris, tad var izvirzīt kā mērķi zaudēt visu svaru, bet ja liekais svars ir lielāks, uztura speciāliste iesaka izvirzīt mazus mērķus, tuvojoties lielajam. Pretējā gadījumā ir liela iespēja sastapties ar neveiksmi. Atbrīvošanās no liekā svara viennozīmīgi ir darbs ar sevi un strauja svara zaudēšana kaitēs gan ķermenim, gan turpmākai mērķu sasniegšanai ceļā uz skaistu un tvirtu augumu.

Ievēro atslodzes dienas!

Barojošai mammai nevajadzētu uz kādu dienu atteikties pilnībā no ēdiena, drīzāk – ēst tajā dienā veselīgāk, un vairāk dzert ūdeni. Ja sieviete mazuli nebaro ar krūts pienu, tad gan, konsultējoties ar uztura speciālistu, var tikt sastādīts grafiks ar ieteicamām atslodzes dienām.

Nodarbojies ar fiziskām aktivitātēm!

Tievēšanas laikā fiziskās aktivitātes un veselīgs, sabalansēts uzturs iet roku rokā, lai sasniegtu labākos rezultātus. Ja uz treniņu iesi badā, organismam būs grūti tikt galā ar slodzi, aktivitātes būs ar mazāku efektu.

Mēģinot zaudēt svaru, noteiktu laiku vajadzētu atvēlēt arī kardioslodzei, ne tikai jogai vai meditācijai, lai tauku dedzināšana notiktu arī dziļākajos ķermeņa slāņos.

Lai izdodas pavasari sagaidīt slaidākai!

Māmiņu Klubs

Eksperts
dayrealco965 dayrealco965 24. May 2019, 13:48

Notievēšanas tabletes - http://thermacuts.lv Es notievēju ļoti ātri un bez jo-jo efekta.