Šujam un ietaupām naudu

Šujam un ietaupām naudu

03. Sep 2015, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja cilvēkam ir kāds hobijs, tas ir lieliski. Šūšana ļauj ne tikai atslābināties, atpūsties no darba dienas, bet arī ietaupīt. Turklāt, plašās interneta iespējas ir pieejamas katram - var atrast gan dažādas šūšanas pamācības, gan iedvesmu, gan arī katra sieviete pati var izdomāt dizainus, kas pieder tikai viņai vien.

20130906125856-50283.jpg

Kāpēc sākt šūt?

Tas ir lieliski - darīt to, kas tev patīk, radīt pašai savu stilu, kas nelīdzinās nekam, kas atrodams veikalu skatlogos. Turklāt, tiek ietaupīta nauda. Tāpat ir iespējams uzšūt arī kaut ko neatkārtojamu saviem bērniem, un viņi vienmēr izcelsies citu vidū.

20130906125910-56288.jpg

Kur pirkt audumus?

Protams, jāprot atrast arī veikalus, kuros ir ne tikai kvalitatīvi audumi, bet arī tādi, kas iegādājami par saprātīgām cenām. Citi teiks, ka iegādāties apģērbu dažkārt ir pat lētāk, kā uzšūt, bet tas nebūt tā nav. Kāpēc?

Ir audumu izpārdošanas, piemēram, šad un tad veikalos pieejami audumu pēdējie metri. Veikala darbinieki pazemina cenas, lai konkrēto auduma gabalu kāds iegādātos. Vēl ir arī lietoto apģērbu veikali, kuros arī var atrast ļoti daudz audumu.

Dažkārt iedvesma tevi var pārsteigt nevis audumu veikalā, kur esi izdomājusi, ka no konkrētā auduma gabala varētu uzšūt bērnam kleitiņu, bet jau atnākot mājās, vai, teiksim, ieraugot kaut ko dārgu veikalu skatlogā, bet tam jābūt kaut kam, ko gribi arī tu pati. Bikses bērnam, oriģināls krekliņš vai pat mugursoma vai kāda interesanta spilvendrāna, kas papildinātu tava mājokļa interjeru.

Lieliski noder arī paši apģērbi, kas iegādājami lietoto preču veikalos. Piemēram, tu ieraugi kādu liela izmēra kleitu vai kreklu un domā - hmm, tik lēti un skaists zīmējums virsū... Jāņem ciet - uzšūsi kaut ko sev vai bērnam!

Tātad - var ne vien uzšūt, bet pat pāršūt! Vienu izstrādājumu var uztaisīt kā divus vai pat vairākus!

20130906125925-84880.jpg

Ko šūt?

Neskaitot apģērbu, var uzšūt arī gultasveļu, kas būs krietni lētāka par to, kas iegādājama gatavā veidā veikalos.

Šūt - tas ir lieliski! Apģērbi, gultasveļa, kabatlakatiņi, sedziņas un tik daudz kas cits, ko vari radīt tu pati. Turklāt, nav vajadzīgas speciālas šūšanas iemaņas, lai sāktu iemīlēt šūšanu. Ir vienkārši jāgrib uzsākt. Un tiklīdz uzsāksi, tev iepatiksies, pat, ja pirmie darbiņi neizdosies, kā gribētos.

Vienkārši - savs hobijs ir jāmīl, un tad arī viss pārējais izdosies. Vairums mākslinieku taču arī nav mācījušies mākslas skolā.. Tāpat arī dzejnieki..

Mācies šūt un ietaupi naudu arī tu!

ŠŪŠANAS SKOLA MĀMIŅU KLUBĀ DIENAS UN VAKARA GRUPĀS: PIESAKIES!

Sieviešu vieglo tērpu konstruēšana