Stila skola - iespēja atrast savu individualitāti

Stila skola - iespēja atrast savu individualitāti

30. Mar 2016, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katra no mums ir skaista, un nav jāatbilst konkrētiem parametriem, jo skaistumam ir dažādas formas, dažādas izpausmes. Tas vispār ir subjektīvs viedoklis - skaistums. Stila skolā vari gūt iedvesmu, paskatīties uz sevi no malas, atrast savu individualitāti, nevis līdzināties kādiem šabloniem. Mēs varam būt skaistas, nelaužot savu būtību. Skaistums ir katrā no mums, tāpēc mums tas ir vienkārši jāatrod.

Stila skola ir veidota no atsevišķām nodarbībām, katra no tām ir veltīta atsevišķai tēmai. Šīs tēmas viena bez otras nav iedomājamas, jo viss ir saistīts - gan matu krāsa, gan make-up, gan aksesuāri, gan apģērba izvēle.

Daži stilistes Kristīnes Pridanovas ieteikumi -

  • Sieviete beidzot šo skolu var patstāvīgi veidot savu stilu, izprotot, kuru krāsu paleti izvēlēties garderobē.
  • Matiem un dekoratīvajai kosmētikai ir ļoti liela nozīme, nav ikdienā jāglezno sev spilgta seja, pietiek pat ar vaigu sārtumu un skropstu tušu, kas jau dos citādāku vizuālo efektu.
  • Runājot par matiem, neatkarīgi no griezuma, matu krāsas - vienmēr tiem jābūt tīriem, izmazgātiem.
  • Izvēloties apģērbus veiksmīgi, iemācīsieties savienot dažādas krāsas, toņus un piegriezumus. Ir, kam iesaka lietot košākus akcentus, lai apģērbs būtu izteiksmīgāks. Sieviete, kad ir skaista, jūtas laimīga, viņa izstaro skaistumu un laimi, un apkārtējie to redz. Galvenais, pašai justies tajā, kas mugurā, labi, pārliecinātai par sevi. Kleitai nav jābūt atbilstošai sezonas aktualitātēm, tajā ir jājūtas labi tieši tādai, kāda katra ir iekšēji.

Māmiņas Andas pieredze -

Ko ieguvi Stila skolā

Visu grūtniecības laiku bija spēcīga toksikoze, organisms bija novājināts, iekšēji arī nejutos labi, piedzima bērniņš, dzīvojos pa mājām katru dienu ar meitiņu. Tad atnāca pavasaris, sapratu, ka kaut kas pēc grūtniecības manī ir mainījies, jutos citādāk, nepatika daudz drēbju, kas man bija, sapratu, ka vajag kaut ko jaunu un citādāku. Sapratu, ka vajadzīga ir neliela palīdzība. Viss, ko vilku līdz tam, vairs nebija aktuāls. Meklēju, ko varētu pamainīt.

Devos uz Māmiņu Klubu, jo zināju - varbūt iegūšu kaut ko priekš bērna, un arī priekš sevis

Sapratu, ka tieši tas, ko Kristīne māca, ir man vērtīgs un vajadzīgs. Kad ir bērniņš, vairs nav tik daudz laika, lai pavadītu lielveikalā, nezināju reizēm, ko vispār nopirkt. Atnākot pie Kristīnes, sapratu, kā ir jādodas uz veikalu. Uz veikalu neejam izklaidēties, ejam ar mērķi - kaut ko nopirkt, saprotot, kādas ir finansiālās iespējas, lai nopirktu kaut ko konkrētu. Gatavojam arī iepirkumu sarakstu.

Pēc kursiem tā arī darīju - ar mērķi: nopirkt bikses, tātad to, kas nepieciešams.

Pēc kursiem pārkārtoju arī skapi pēc kapsulas principiem. Viena apģērbu kārta: izejamās drēbes, mājas drēbes, brīvdienu drēbes. Kad ātri vajag kaut ko atrast, to būs viegli izdarīt.

Uz lekcijām nācu viena pati, lai gūtu pieredzi sev, lai būtu atpūtusies un mājās atgrieztos ar jaunu enerģiju. Tas māmiņām ir vajadzīgs - mamma tomēr atnāk mājās priecīga, laimīga. Māmiņu Klubā, ja tomēr nav iespējas uzticēt kādam bērniņu, var ņemt arī līdzi.

Galvenās lietas, kam jābūt mammas skapī

Man liekas, ka jābūt skapī tādām lietām, uz kurām skaties, un tās gribas uzvilkt. Nedrīkst būt tā, ka mazliet patīk, mazliet nē. Jāatvadās no lietām, kas nav tik mīļas. Jāiegādājas lietas, kas mugurā izskatās skaisti. Nevajag iegādāties lietas, kas ne līdz galam patīk. Tās ir sajūtas, ko rada apģērbs, kas ir mugurā.

Skolā uzzināt var savu krāsu tipu, lai mācētu izvēlēties apģērba krāsas. Tāpat uzzināt var to, kas konkrētai figūrai nepiestāv/piestāv. Protams, jāskatās arī, kā jūties konkrētās drēbēs.

Pavasara garderobe

Šogad modē pavasarī  - gaiši zils, gaiši rozā, pasteļtoņi, un to noteikti arī sev pameklēšu.

Arī meitiņai mēģinu sakārtot skapi pēc tāda principa, kāds ir manā skapī. Viņai arī ļoti patīk pucēties un pat uzlaikot mammas kleitas.

Pilnīgi noteikti ieteiktu arī citām sievietēm Stila skolu apmeklēt, izbaudiet, palutiniet sevi, izmainiet mazliet dzīvi!

Māmiņu Klubs

UZZINI VAIRĀK PAR STILA SKOLU UN PIESAKIES ŠEIT>>

20150513113158-71006.jpg