Spēles, kas nes mieru

Spēles, kas nes mieru

25. Nov 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vairāk labestības šajos Svētkos 

Šajos Ziemassvētkos The Body Shop aicina Tevi spēlēt SPĒLES, KAS NES MIERU. 

Atceries bezrūpīgo bērnību – aizmirsti ikdienas rūpes, un atvēli laiku spēlēm un rotaļām.

Izbaudi kopā būšanu ar saviem tuvajiem un ļaujies jautrībai, ko rada aizrautīgas spēles.

Vairo labestību, izvēloties tādas spēles, kas rada prieku, vienlaikus bagātinot mūsu planētu.

The Body Shop aizraujošā šī gada Svētku dāvanu kolekcija ir pilna pārsteigumu.

Katra no dāvanām viegli pārveidojas, un kļūst par daļu no aizraujošas spēles. Šajā svētku kolekcijā paslēptas dažādas atjautības spēles, labirinti, laimes rati un spēļu kauliņi.  

Tā ir papildus iespēja saudzēt planētu, neizmetot iepakojumu, bet izmantojot to atkārtoti.  

Šajos Svētkos kopā ar The Body Shop atbalsti projektu SPĒLES, KAS NES MIERU. Katra pārdotā dāvana nodrošinās bēgļu bērniem iespēju veselu gadu spēlēties un rotaļāties drošībā.

VAI TU PIEDALIES?

#PlayForPeace

20171124091514-11338.jpg 

KATRA PĀRDOTĀ THE BODY SHOP DĀVANA ATBALSTĪS IESPĒJU BĒGĻU BĒRNIEM ATKAL ROTAĻĀTIES DROŠĪBĀ, UN AIZMIRST KARA RADĪTĀS ŠAUSMAS

The Body Shop apvienojas ar organizāciju International Alert, lai palīdzētu bēgļu bērniem atgūt viņu bērnību. Šīs organizācijas misija ir vairot mieru pasaulē. Pasaulē, kurā ikviens var dzīvot laimīgu un pilnvērtīgu dzīvi drošībā. Viens no organizācijas darbības virzieniem ir palīdzēt bēgļu bērniem no Sīrijas atgūt spēju smaidīt. Katra pārdotā The Body Shop dāvana atbalsta projektu SPĒLES, KAS NES MIERU. Projekta norises vieta būs Libāna, kur veselu gadu bērniem tiks nodrošināta iespēja drošībā rotaļāties un atveseļoties. 

Rotaļājoties šie bērni iemācās izteikt un atpazīt dažādas sāpīgas emocijas, viņu pieredze iegūst nozīmi, un viņi apgūst prasmi veiksmīgāk veidot attiecības ar saviem vienaudžiem un tuvākajiem pieaugušajiem. Terapeitiskās nodarbības norisināsies tālu prom no skarbās ikdienas realitātes, īpaši iekārtotos, drošos centros.

Palutini savus tuvākos ar skaistu Ziemassvētku dāvanu, un palīdzi pasaulē neaizsargātākajiem bērniem atgūt spēju smaidīt.

DĀVĀ BĒGĻU BĒRNIEM ROTAĻĀM PILNU GADU

“Daudzi sīriešu bērni ar grūtībām spēj atcerēties laiku pirms vardarbības, laiku pirms viņi pameta savas mājas, visu iedzīvi un uzsāka bēgļu gaitas. Mēs nodrošinām viņiem iespēju spēlēties drošībā un atkal būt bērniem. Šajos Ziemassvētkos mūsu sadarbības partneris būs  

The Body Shop. Katra nopirktā dāvana palīdzēs sīriešu bērniem atgūt spēju smaidīt. Brīnišķīgs veids kā Svētkos dalīties labestībā.”

ORGANIZĀCIJAS INTERNATIONAL ALERT VADĪTĀJA HERIETA LAMBA 

Vairāk informācijas: thebodyshop.com/play-for-peace

PĀRSTEIGUMIEM PILNAS DĀVANAS ĶERMEŅA KOPŠANAI 

Jauna skaistu dāvanu kolekcija ķermeņa kopšanai no The Body Shop. Šogad tām ir īpaša vērtība – daudzas no tām varēs izmantot atkārtoti.

20171124091914-23121.jpg

Rozā greipfrūta mini dāvanu komplekts 10.00€

Lieliski piemērota mazām pārsteiguma dāvanām. Tajā ietilpst Rozā Greipfrūta atsvaidzinošie produkti: dušas želeja 60 ml un ķermeņa losjons 60ml, un dušas sūklītis. Dāvanu iepakojuma dizains ir izveidots kā metamais kauliņš. Vari to izmantot, spēlējot kādu jautru spēli.

 20171124092014-18013.jpg

Zemeņu dāvanu komplekts - somiņa 18.00€

Lutinošs un neaprakstāmi gards dāvanu komplekts ar Zemeņu produktiem: dušas želeja 60ml, sviestkrēms 50ml, roku krēms 30ml. Papildus, dāvanā ir iekļauta spēle ‘Kas es esmu’. Izvēlies vienu kartīti, pats neskaties, bet parādi citiem spēles dalībniekiem un uzdod uzvedinošus jautājumus ar ‘JĀ’ un ‘NĒ’ atbildēm, lai uzminētu, kas kartītē attēlots.

20171124091952-95041.jpg 

Mango dāvanu komplekts 29.00€

 

Dāvanā skaisti iepakoti Mango ķermeņa kopšanas sērijas favorīti: dušas želeja 250ml, ķermeņa sviestkrēms 50ml, ķermeņa skrubis 50ml, ziepes 100g, kā arī dušas sūklītis. Turklāt iepakojums pārvēršas atjautīgā galda spēlē. Pagriez kastes vāku un palīdzi trusītim izkļūt no labirinta.

Mandeļu piena un medus dāvanu komplekts 45.00€ 

Lolojoši, īpaši maigi un rūpīgi produkti no Mandeļu piena un medus ķermeņa kopšanas sērijas. Dāvanā ietilpst: Dušas želeja 250ml, ķermeņa sviestkrēms 200ml, ķermeņa losjons 200ml un roku krēms 30ml. Skaistajā dāvanu iepakojumā ir paslēpusies vārdu spēle. Uzvarēs tas, kurš pirmais atradīs vairāk vārdu. 

Britu Rozes ekskluzīvs dāvanu komplekts, 65.00€

Britu rozes dāvanā ir iesaiņoti iecienītākie šīs sērijas produkti: dušas želeja 250ml, ķermeņa sviestkrēms 50ml, sejas maska 75ml, un tualetes ūdens 100ml. Dāvanas iepakojumā atradīsi laimes ratu. Iegriez to un radi pats savu spēli.

MŪSU SVĒTKU FAVORĪTI 

The Body Shop iecienītās svētku kolekcijas ir atgriezušās. Tās ir kļuvušas vēl labākas un lieliski rada īpašu svētku noskaņojumu. Šajā, 2017. gadā mūs iepriecinās Saldā Plūme, Veselīgās ogas un Vanilla Chai svētku ķermeņa kopšanas produkti, pieejami ierobežotā daudzumā. Skaisti noformētas dāvanas krāsainās, metāliskās kārbās, kas līdzinās krāšņai eglīšu mantiņai. Dāvanā ietilpst: dušas želeja 60ml, roku krēms 30ml, cukura skrubis 50ml un ķermeņa sviestkrēms 50ml.

SALDĀS PLŪMES DĀVANU KOMPLEKTS29.50€ 

Ziemas plūme cukurotā glazūrā, bagātināta ar maigām ziedu notīm. Šo eleganto aromātu veido sulīgas, nogatavinātas plūmes, aprikožu ziedu un peonijas notis.

VANILLA CHAI DĀVANU KOMPLEKTS 29.50€

Patīkamais un siltais Vanilla Chai aromāts apvieno bagātīgu garšvielu buķeti. Atkarību raisošo smaržu veido ar rokām ievāktas vaniļas pupiņas no Madagaskaras, kā arī kardamona, anīsa un safrāna eksotiskie aromāti.

VESELĪGĀS OGAS DĀVANU KOMPLEKTS 29.50€

Tradicionālās, sārtās ziemas ogas pasniegtas īpaši modernā veidā, piešķirot tām saldu, cukurotu glazūru. Gardajā, sulīgajā aromātā apvienotas dzērvenes, upenes un avenes.  

SPĒLE VIŅAM

Skūšanās komplekts kungiem25.00€

Dāvana kādam īpašam vīrietim Tavā dzīvē. Skūšanās duets, kas ikdienas rutīnu padara patīkamāku - Maka Saknes skūšanās krēms 200ml un skūšanās birstīte. Īstam vīrietim īstas spēles.

LIELISKĀKAIS SPA MĀJĀS

Spa of the World™ nostiprinošā kolekcija56.00€

Spa of the World™ produktu kolekcija apvieno dabīgas sastāvdaļas no neparasti skaistām pasaules vietām ar senākajiem skaistumkopšanas noslēpumiem. Spēcini savu ķermeni un prātu ar nostiprinošo SPA rituālu – uzmundrinoši augļu ekstrakti iestrādāti bagātīgās tekstūrās, svaigi aromāti un spēcinošas sastāvdaļas. Šis izsmalcinātais SPA dāvanu komplekts satur divus iecienītākos nostiprinošā rituāla produktus: Etiopijas zaļās kafijas krēmu un Francijas vīnogsēklu ķermeņa skrubi.

#PlayForPeace