Šovakar 19:00 lekcija ONLINE: NO IEPAZĪŠANĀS LĪDZ LAULĪBĀM

Šovakar 19:00 lekcija ONLINE: NO IEPAZĪŠANĀS LĪDZ LAULĪBĀM

20. Jan 2016, 10:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau 20. janvārī skaties tiešraidē pirmo no trim lekcijām ciklā NO IEPAZĪŠANĀS LĪDZ LAULĪBĀM, kur vēdiskais skolotājs Uģis Kuģis sniegs padomus par satikšanos, iepazīšanos un attiecībām. Lekciju ciklā uzzināsi, kā, pareizi noskaņojoties, atrast dzīvesbiedru un izveidot laimīgu ģimenes dzīvi. Nākamās lekcijas tiešraidē varēsi vērot 1. un 8. februārī.

Filozofijas pasniedzēja, vēdiskās psiholoģijas konsultanta, pavāra un pasaules apceļotāja Uģa Kuģa semināri ieguvuši plašu popularitāti gan ar aktuālajiem tematiem, gan vadītāja harizmu un spēju interesanti pasniegt visdažādākās tēmas.

Uģis Kuģis par lekcijas “No iepazīšanās līdz laulībām” mērķi: “Lai topošajā ģimenē izveidotu noturīgas un apmierinājumu dodošas attiecības, svarīgi iepazīšanās brīdī pieķert sevi domājot: kādas sajūtas man pret šo cilvēku rodas.

Vēl pirms iepazīšanās jāsaprot savi ģimenes veidošanas motīvi, jo, iepazīstoties tuvāk, būs grūti kaut ko mainīt. Pirmajā brīdī var šķist, ka mūsdienās nav iespējams atrast cilvēku, ar ko ģimenē veidot ļoti cēlas, garīgas attiecības, taču pareizi noskaņojoties un ļoti vēloties, iespējams atrast dzīvesbiedru un izveidot laimīgu ģimenes dzīvi.” 

Lekcijas tiešraide skatāma mobilajā televīzijā, lietotnē LMT Straume http://straume.lmt.lv , tā pieejama ne tikai LMT klientiem, bet arī ikvienam interesentam un to iespējams noskatīties gan viedtālrunī un planšetē, gan datorā.

“No iepazīšanās līdz laulībām” ir pirmā no Uģa Kuģa trīs semināru cikla tiešraidēm LMT Straumē, kas turpināsies jau 1. un 8.februārī ar semināru “Atklāt. Saprast. Satikties”.