Šoruden modē maiga sievišķība un klasiski elegantās sešdesmito gadu detaļas un silueti

Šoruden modē maiga sievišķība un klasiski elegantās sešdesmito gadu detaļas un silueti

08. Sep 2016, 11:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lindex 2016. gada rudens lookbook ir redzama spēcīga un konceptuāla kolekcija, kuru iedvesmojusi maiga sievišķība un klasiski elegantās sešdesmito gadu detaļas un silueti. 

„Veidojot 2016. gada rudens kolekciju, mēs koncentrējāmies uz dažāda veida siluetiem, lai radītu spēcīgu un mūsdienīgu izskatu. A-siluets un apģērbi līdz potītēm ir atsauce uz sešdesmito gadu stila tendenci. Mēs arī vēlējāmies piešķirt sievišķīgu efektu džemperiem, svārkiem un kleitām, izveidojot pievilcīgu zvanveida siluetu,” saka Lindex dizaina nodaļas vadītāja Annika Hedina (Annika Hedin).

Lindex rudens kolekcijā dominē izteiksmīgi silueti un formas, apģērbiem ir raksturīgi blīvi un elastīgi audumi, pūkaina dzija, grafiski raksti un izsmalcinātas detaļas, piemēram, moderni rāvējslēdzēji un matētas metāla pogas. Vēl viena unikāla detaļa jaunajā kolekcijā ir liela izmēra balonveida piedurknes mūsu skaistajiem adījumiem.

Krāsu palete ir spēcīga, tajā ir piesātināti aveņu un vīna, tumši zili, melni, oranži, zaļi un zilganzaļi toņi.

Lindex rudens kolekcija veikalos un interneta veikalā būs pieejama no 2016. gada septembra. 

Modele: Egle T./Next Fotogrāfs: Patrīcija Reiza (Patricia Reyes) Matu sakārtojums un grims: Marina Andersone (Marina Andersson) Stila veidošana: Džesika Puzete (Jessica Pousette)/Lindex