Solārijs labākai laktācijai

Solārijs labākai laktācijai

04. Mar 2017, 11:40 Ievas_mamma Ievas_mamma

Kad man tiek jautāts, uz kuru valsti es labprāt pārceltos, es nedomājot varu atbildēt - uz dienvidiem! Valsts izvēle ir sekundāra, galvenais, lai silti un saulaini.

Bet dzīvē ir sanācis tā, ka dzīvoju gaužam tumšā, drūmā un vēsā valstī, kurā 2/3 no gada cenšos vienkārši "izvilkt" dienu no dienas, gaidot pavasari un vasaru. Saules gaismas deficīts, krēsla, mitrums un citas Latvijas klimata īpatnības mani mēdz darīt nomāktu un uzdzen depresīvas domas.

Par solāriju biju domājusi jau agrāk, bet nereti starp "domāt" un "darīt" ir milzu aiza. Paldies Dievam, man ir brīnišķīgs draugs ar talantu sajust, ko vēlos. Tad nu Valentīna dienā saņēmu ziedus un "Bluebox" abonementa kartiņu. Lieki teikt, ka biju priecīga.

20170304112410-17250.jpg

Piena pilnās krūtis nākamajā rītā mani patīkami pārsteidza. Piena man nekad nav trūcis, taču visu laiku bija sajūta, ka ir tieši tik cik vajag un ne grama vairāk, respektīvi, pēc katras barošanas krūtis likās tukšas. Taču tagad katrā rītā pēc solārija apmeklējuma abas krūtis ir pavisam pilnas, un laktācija ir tik laba, ka "piena upes" plūst līdz pat pēcpusdienai. Liekas, UV gaisma atslābināja un "noņēma" tās ikdienas stresiņa izveidotās barjeras, kas kalpoja kā aizsprosts laktācijai.

Turklāt, kopš esmu sākusi apmeklēt solāriju, mazāk kašķējos un "aizsvilstos" par sīkumiem. Jūtos laimīgāka, un to tiešām var just! Liekas, ka ir pat vairāk enerģijas. :)

Ja ir vēlme, līdzekļi, iespēja un veselība ļauj, noteikti iesaku pamēģināt! Tas tiešām darbojas! :)

mamma88 mamma88 04. Mar 2017, 13:46 zakis-sx

Tepat sen atpakal bija mamina rakstijusi,ka pie piema krizes ar uv lampu vai ko tamlidzigu krutis apstradaja,lai piens pavairojas.

Ievas_mamma Ievas_mamma 04. Mar 2017, 12:55 zakis-sx

Neeju bieži, gan jau nekas šajā ziņā nemainīsies. 😀

Ievas_mamma Ievas_mamma 04. Mar 2017, 12:54 mamma88

Es arī regulāri neiešu, tagad, pavasarī tik ļoti gribējās - gan labāk justies, gan izskatīties. 😀

mamma88 mamma88 04. Mar 2017, 12:10

Regularu solarija apmeklesanu neatbalstu. Pati reizem panemu kadu abonementu pirms kada sviniga pasakuma. Soreiz nekas nav gaidams,bet tapat aiziesu,lai uz vasaru butu nedaudz brunaka. Pa cik vel operaciju kajam nevaru veikt,tad simpatiskak izskatisies brunakas.