Šokolādes olas ar biezpiena krēma pildījumu

Šokolādes olas ar biezpiena krēma pildījumu

25. Mar 2018, 15:32 lauvinja lauvinja

Lai Lieldienas būtu jautrākas, var pagatavot pildītas šokolādes olas. Pildījumam izmanto jebkuru baltu krēmu, šajā gadījumā tas bija biezpiena krēms.

Pagatavošanai būs nepieciešams:

šokolādes ola

biezpiens

saldais krējums

cukurs

vaniļas cukurs

mandarīna daiviņa vai dzeltena marmelādes konfekte

 

Krēms:

Biezpienu sablenderē vai izberž caur sietu. Krējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Sajauc ar biezpienu.

Gatavošana:

Šokolādes olām uzmanīgi nolauž gabaliņus, pilda ar biezpiena krēmu un rotā ar mandarīna daiviņu vai dzeltenu marmelādi.

Servēt smuki var olu kastītē, ja ir vēlme, to pirms tam var dot bērniem izrotāt un nokrāsot.

Vienkārši, garšīgi un smuki!

Lai labi garšo!