№13: Sludinājumi: Atrasts-pazaudēts. Pazudis MĒS. Atradēju lūdzu atgriezt pret atlīdzību.

№13: Sludinājumi: Atrasts-pazaudēts. Pazudis MĒS. Atradēju lūdzu atgriezt pret atlīdzību.

13. Jan 2016, 20:24 IlvaV IlvaV

1. Iepazīstini ar sevi! Pāris vārdos pastāsti par sevi un pievieno vienu fotogrāfiju.

Pāris vārdos neprotu:D Man patīk runāt (lasi:rakstīt) daudz un plaši, tādējādi arī sevi un savas sajūtas analizējot. Jā, esmu pētniece. Patīk zināt un izprast, kāpēc tā, no kurienes tas, kā būtu, ja darītu citādi utt. Esmu ļoti atklāta, kaut viltīga, esmu skaļa, kaut bieži noklusēju svarīgāko, esmu komuniklabla, kaut iekšēji esmu viena.

2. Cik ilgs laiks pagājis kopš esi attiecībās ar savu mīļoto cilvēku? Vai tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena, vai varbūt bija nepieciešams laiks,lai vienam otru iemīlētu?

Savu vīru pazīstu 11.gadu. Pagājušajā gadā varējām svinēt Rožu kāzas. Varējām, bet nesvinējām. Mēs vispār nekā īpaši neatzīmējam laulības gadadienas.Bet jā, tā bija mīlestība no gandrīz pirmā acu skatiena. Varbūt ne gluži mīlestība, bet kaisle, neprāts, kas pārauga citā kvalitātē, gan.

3. Cik daudz laika jūs pavadāt kopā kā pāris dienā/ nedēļā/ mēnesī?

Godīgi? Gandrīz necik! Pēdējo reizi tā pa īstam bijām kopā divātā, kad gaidīju mazāko bērnu, tātad jau nepilni 3 gadi. Man laikam pat arī negribas vairs. Kaut kādā ziņā esmu aizmigusi kā sieviete. Vai pati sevi apzināti aizmidzinājusi. Es vairs neprotu būt divatā ar vīru. Negribu. Visur ir bērni. Ja nav, gribas pabūt vienai. 

4. Ko Tu sagaidi no attiecībām?

Šausmīgi skanēs, bet neko negaidu. Esmu laikam par rūdītu, lai cerētu, ka kaut kas mainīsies pats no sevis. Esmu stadijā, kad plūstu līdzi straumei. Kad attiecībās esmu caur bērniem.

5. Kāds ir iemesls Tavai dalībai projektā? Ko vēlies sasniegt un ko vēlies ieguldīt attiecībās? Vai esi piedalījusies arī iepriekšējos gados vai šī ir pirmā reize?

Pirmkārt, piedalos, jo ir intriga, jo ir vēlme izzināt un papētīt, ar ko tad jūs te nodarbojaties (iepriekš šajā projektā neesmu piedalījusies, nezinu, ap ko lieta grozas:)) Otrkārt, protams, gribas pamosties no miega, sapurināt sevi un saprast, ka "nekur jau nav tik labi kā mājās". Ka no vilka bēgot, var uzskriet lācim. Atkal! No sevis apņemos ieguldīt spēju pieņemt citādo sevī, Viņā. Nenobīties.

 Ehhh, kāpēc dzīvē nav kā pasakā? "Viņi dzīvoja ilgi un laimīgi?" Kaut nekur jau neraksta, kā tiem laimīgajiem gāja pa vidu:D

14. Jan 2016, 17:37

Man ir līdzīga sajūta, tik pretēja, ka Man gribas, lai vīrs vēlas pabūt vairāk ar mani divatā. Un es jau to tik sen gribu, ka šķiet, ka man to vairs negribas, labāk gribas būt vienai. Un es gribu tikt vaļā no šīs sajūtas...un gribu saprast sava vīra ''turēšanos malā''. Mēs laikam sievietes vai nu pārāk daudz gribam, vai arī vīrieši Mūs negrib saprast!!! ☹

IlvaV IlvaV 14. Jan 2016, 16:19

Pie mana nr. (nez ko tāds cipars nozīmē?😃) droši var piekabināt "Ilva"

IlvaV IlvaV 14. Jan 2016, 11:05 gitamu

😀

IlvaV IlvaV 13. Jan 2016, 21:21 MaraKenigsvalde

Bet paldies mīļš par komplimentu. Un jā, es jau arī nesūdzos. Tik konstatēju faktu😃

IlvaV IlvaV 13. Jan 2016, 21:20 MaraKenigsvalde

Kādā ziņā aizaugušas? Es laikam nesapratu joku, piedod. Pat tos neķeru😃 Jā, tā esmu es. Pirms Zsv Dzintaros Ksenijas Sidorovas koncertā. Ar vīru...un vienu no dēliem. Jau atkal kāds bērns😃

pandulaacis pandulaacis 13. Jan 2016, 20:53

"Kaut kādā ziņā esmu aizmigusi kā sieviete. Vai pati sevi apzināti aizmidzinājusi. Es vairs neprotu būt divatā ar vīru. Negribu. Visur ir bērni. Ja nav, gribas pabūt vienai. "

un

"Šausmīgi skanēs, bet neko negaidu. Esmu laikam par rūdītu, lai cerētu, ka kaut kas mainīsies pats no sevis. Esmu stadijā, kad plūstu līdzi straumei. Kad attiecībās esmu caur bērniem."

Ceru, pēc 5 gadiem nerunāšu tāpat.

IlvaV IlvaV 13. Jan 2016, 20:49 pandulaacis

Izskatās tā?😀 pašai jau šķiet O.K. No malas jau labāk redzams. Bet jāņem vērā, ka esmu dramatisma piekritèja, varbût tāpēc tas ar tādu pieskaņu "izlasās".

pandulaacis pandulaacis 13. Jan 2016, 20:44

Dramatiski :/