Skaties Māmiņu Kluba jūnija TV speciālizlaidumu LAIMĪGI KOPĀ!

29. Jun 2016, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs esam dažādi, tas nevienam noteikti nebūs pārsteigums, tāpēc nevajadzētu arī būt pārsteigtiem, ja savu dzīvi veidojam atšķirīgi no citiem. Kāds ir pārliecināts, ka noteikti ir jāapprecas pirms ģimenē pieteikušies bērni, kādam tas šķiet maznozīmīgi, tāpat ir māmiņas un tēti, kuri pieņem lēmumu apprecēties, kad bērni jau ir paaugušies, lai mazie var piedalīties šajā notikumā, tāpāt mēs precamies, kamēr mūsu bērni vēl ir zīdainīši vai māmiņas puncī, tāpēc ir sajūta, ka diez vai ir viens īstais, pareizais scenārijs, kā būtu jāveido ģimene. Interesanti, ko par šo visu domā bērni? Uzzināsim to un vēl vairāk!

Skaties JŪNIJA īpašo TV speciālizlaidumu par KĀZĀM un:

  • dzirdēsim, ko par kāzām un precēšanās nepieciešamību domā bērni
  • uzzināsim un sapratīsim, kāpēc ir pāri, kas tomēr nevēlas precēties
  • uzzināsim, kurš parasti no pāra ir tas, kas tomēr vēlas attiecības sakārtot arī juridiski
  • runāsim par grūtniecības laiku un pāra attiecībām
  • sapratīsim, kāda, patiesībā ir laulību loma
  • būs arī skatāma saruna ar juristu, kas pastāstīs no juridiskā viedokļa  - kāda ir starpība, vai pāris dzīvo nereģistrētā kopdzīvē, vai tomēr - ir precējušies
  • iepazīsimies arī ar laulību statistikas datiem
  • iepazīsimies arī ar kādu pāri, kas pavisam drīz sagaidīs savu kāzu dienu, uzzināsim, kāpēc viņi pieņēma lēmumu apprecēties

Laulības sākotnēji ir veidojušās kā ekonomiski pamatots nodoms, taču ne tikai, ir vēl kāds iemesls, kāpēc cilvēkiem būtu vērts apdomāt savas attiecības reģistrēt oficiāli.

Tomēr, ja mēs uztveram laulību kā patiesi svarīgu un nopietnu notikumu, tas nozīmē vien to, ka arī savai kāzu dienai mēs gatavojamies ar vislielāko prieku un atbildību, mēs plānojam svētkus, meklējam īsto kāzu kleitu, jo tā taču būs mūsu īpašā diena –vislaimīgākā, visskaistākā un vislabākā!

Lai visi, kas jau sen ir precējušies, kā arī tie, kas tikai gatavojas savām kazām, nodzīvo kopā ilgu un laimīgu mūžu, lai cik banāli tas neskanētu! Visa sākumā ir mīlestība! Mīliet viens otru!

Rūgts!

Māmiņu Klubs

 

 

 

 

 

RBautre RBautre 27. Jun 2016, 16:46

Fantastisks stāsts! Lika pasmaidīt un atcerēties savu īpašo dienu! 😀