Skaistam un sievišķīgam 2015.gadam: “Pastaiga parkā”

Skaistam un sievišķīgam 2015.gadam: “Pastaiga parkā”

02. Jul 2015, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

“Kādā saulainā vasarīgā dienā māmiņa ielika savu mazulīti ratos un devās pastaigā uz parku. Mazulis paēdis un omulīgi sasegts iemiga koku paēnā, bet tētis izbrīvējis brīdi starp saviem darbiem apsēdās līdzās māmiņai uz soliņa un baudīja mierpilno brīdi kopā ar ģimeni. Tas bija tikai mirklis, kas ikvienam no viņiem sniedza bezgala daudz. Ģimenes randiņš parkā bija izdevies.”

Silk&Milk jaunā modeļa kreklkleita ar atveramu krūšu kabatu mazuļa barošanai izcels sievietes jaunavīgumu un ar jostiņu pasvītros vidukļa līniju.

Skaisti, ērti un tendencēm aktuāli apavi no Melissa ar platformu, iegādājami @MissBonbon.

Par platformu kurpēm kā tendenci jau rakstīju iepriekš, bet  šoreiz pieskaršos tieši kurpju materiālam. PVC jeb polivinil hlorīda apavi nav nekāds jaunums jau kopš 1980-iem gadiem -gumijzābaki, čības un sandales…

Tomēr tagad šīs želejas kurpes ir kļuvušas daudz izsmalcinātākas un sievišķīgākas, kā arī tiek uzskatītas par videi draudzīgām, jo neizmanto dabas līdzekļus vai dzīvnieku izcelsmes materiālus. Pieejamas košās krāsās un nu jau ar dažādiem papēžu augstumiem.

 20150626170735-13418.jpg

Melissa, Crocs u.c.

Liela, bet ažūra baltā soma ļaus salikt visu pastaigai nepieciešamo t.sk. kādu labu lasāmvielu un sārto lūpu spīdumu, mitrās salvetes un pat autiņbiksītes mazulim.

 20150626170757-50118.jpg

 

                                                          H&M                                                     TOSCA Blu                                             Dior

Dažas izteiksmīgas rotas – dubultie auskari, pulkstenis ar dubulto jostiņu un kāds ziedu gredzens pasvītros Jūsu sievišķīgumu.

Lai skaista un gara pastaiga!

www.silkandmilk.com