Skaistam un sievišķīgam 2015.gadam: Bon Voyage

Skaistam un sievišķīgam 2015.gadam: Bon Voyage

20. Aug 2015, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Starp saules peldēm jūrmalā, ikdienas darbiem un rūpēm mājās, noteikti ir jāatrod iespēja arī kādam ceļojumam. Ceļojumi iedvesmo, paplašina redzesloku un sniedz arī kādus pārbaudījumus, jo īpaši, ceļojot kopā ar maziem bērniem.

Nākas daudz rūpīgāk visu izplānot, paredzēt un pārdomāt – pārlidojumi, laika kavēkļi, pārsēšanās, bagāžas saturs un apmērs, pases un krēmi, garderobe sev un mazulim…Bet tas viss ir tā vērts lai pamēģinātu. Un katra nākamā reizi noteikti būs aizvien vieglāka, jo mazulis augs un pieredze būs lielāka.

Jaunā komplektācijā piedāvāju Jums salikumu, kas iederētos Eiropas kultūrvēsturisko vietu apčeļošanai, piemēram, pastaigai pa Parīzes ielām.

Zīdīšanai piemērots tops no Silk&Milk gaiši zilā krāsā būs vegli kombinējams ar dažādām biksēm, bet smalkākam izgājienam izvēlieties sievišķīgus kuplus svārkus, kā piemēram, ar panorāmas skatiem no Chicwish.

Šīs vasaras svārku griezumu tendencēs aktuāli ir klasiskie saules un pussaules, tad mazliet asimetriski griezumi, plisētas daļas un puslokā piegriezts volāns svārku apakšmalā.

20150726183602-80491.jpg 

Nu un protams cepures, kas pasargā gan no saules, gan piesķir koptēlam izsmalcinātas stila ikonas veidolu.

 20150726183615-71737.jpg

Mazliet vējainākam laikam labi noderēs īss adījuma tops boohoo no viegli metāliska spīduma dzijas ar garām piedurknēm vai sweathirt ar kādu grafisku apdruku.

20150726183651-86231.jpg 

Kā piemēram, no pašmāju zīmola Zvēru dārzs piedāvājuma vai komplektācijā redzamais Zoe Karssen. Ko līdzigu atradīsiet arī ZARA un H&M veikalos.

Ivanka Trump ādas klača soma ar ģeometrisku motīvu ir īpaša, bet ko līdzīgu noteikti var atrast arī citos veikalos.

Ērti apavi ir veiksmīga ceļojuma galvenais stūrakmens. Komplektācijā piedāvāju sudraba un zilas krāsas kombinācijas sandales no French Sole, domājot par svinīgaku vakara pastaigu līdz restorānam. Ikdienas gaitām visam šim tēlam labi piestāvēs arī baltās kedas vai Crocs caurspīdīgā croslitetm materiāla sandales.

Mazs lakatiņš ap kaklu un rotaļīgi aksesuāri noslīpēs stilu līdz perfektam.