Skaista gaidību laikā un arī pēcdzemdību periodā: kā uzturēt sevi labā formā

17. Nov 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Formas atgūšana pēc dzemdībām topošās māmiņas patiesībā satrauc jau vēl pirms grūtniecības iestāšanās, kad domājam, kas ar mūsu ķermeni notiks gaidību laikā. Par pieaugošajiem kilogramiem, celulītu un strijām. Šajā tiešraidē mēs runāsim par formu, kas mūs iepriecinātu arī pēc dzemdībām. Par to kā šādu formu atgūt, nenodarot pāri savam organismam mums pastāstīs Guna Havensone – Veselības centrs 4 skaistuma klīnikas 4. Dimensija ķermeņa estētikas speciāliste un fizioterapeite Kristīne Briede. Tiešraidē ar savu pieredzi formas dalīsies arī mamma Dace Meirāne.

20171116140006-24757.jpg

Guna Havensone, Veselības centrs 4 skaituma klīnikas 4. Dimensija un Capital Clinic Riga ķermeņa estētikas speciāliste, dietoloģe

Dr. G. Havensone kā ārste, ķermeņa estētikas un uztura speciāliste Veselības centrs 4 skaistuma klīnikā 4. Dimensija strādā no 2002. gada. Ārste piedalījusies starptautiskos kongresos un konferencēs, ir daudzu publikāciju autore un pasniedzēja.

Dr. G. Havensone mīl savu darbu un, pats galvenais - savas klientes, kuras viņai uzticas un uzklausa viņas dotos padomus jau daudzu gadu garumā. Viņa pārzina visas jaunākās tehnoloģijas un iespējas ķermeņa kopšanā, taču allaž to pielietojumu izvērtē individuāli, ņemot vērā katras sievietes vizuālās problēmas un finansiālās iespējas. Daktere jaunās māmiņas aicina rūpēties par sevi, sākot jau no grūtniecības pirmās dienas vai, vienkārši sakot, no brīža, kad ir pieņēmts lēmumu kļūt par māmiņu. Atceries, ka šis ir laiks, kad jālutina savs gars un ķermenis. Tu taču vēlies, lai gaidāmais mazulis izjūt prieku par dzīvi jau tavā puncī!

20171116140017-62291.jpg

Kristīne Briede, Veselības centrs 4 skaistuma klīnikas 4. Dimensija un Capital Clinic Riga fizioterapeite.

Sniedz fizioterapeita konsultācijas, izstrādā rehabilitācijas plānu, vada ārstniecisko vingrošanu un funkcionālos treniņus, veic ārstniecisko masāžu, medicīnisko teipošanu, kustību izstrādi locītavās u.c. Stažējusies Spānijā, ir darba pieredze sporta un sadzīves traumu rehabilitācijā, muguras sāpju ārstēšanā.
Specializējas pediatrijā, traumatoloģijā, ginekoloģijā, ortopēdijā un neiroloģijā.