Atsevišķs paldies "Silk&Milk" par māmiņu un mazuļu uzņemšanu!

Atsevišķs paldies "Silk&Milk" par māmiņu un mazuļu uzņemšanu!

09. Jun 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba Vasaras festivālā bija padomāts par visiem! Jā, arī par topošajām māmiņām un pašiem mazākajiem pasākuma viesiem.

 "Silk&milk" bija iekārtojis īstu atpūtas zonu ģimeņu lielākajiem bērniem, un mazuļu istabu mammām, kas vēlējās mazulīšiem nomainīt autiņbiksītes. Protams, te bija arī iespēja netraucēti mazulīti pabarot.

Un, kā atzīst māmiņas, te bijis patīkami iegriezties arī, lai uzzinātu visu par krūts ēdināšanai piemērotu, modernu, ērtu apģērbu! Tika sniegtas konsultācijas, varēja arī uzlaikot apģērbu, lai atrastu sev piemērotāko.

Silk&Milk autorei Diānai par lielu prieku Māmiņu telts ērtības  - zīdīšanas krēsli un pārtinamā virsma tika izmantoti ar lielu intensitāti, brīžiem kādai māmiņai pat nācās mazliet uzgaidīt, lai vietiņa atbrīvotos.

Tas bija liels gandarījums sniegt māmiņām šādu atbalstu! Lai vēl vairāk iepriecinātu, māmiņu skaistumam piedāvājām līdz pat 45% atlaidi zīmola apģērbiem, kas tika papildināti pat ar dažām māmiņai pieskaņotām bērnu drēbītēm!

Un noteikti centīsimies atbalstu sniegt arī turpmāk,  no šā gada pieredzes mācoties un pilnveidojoties, lai vēl vairāk kalpotu un atbalstītu jaunās māmiņas.

Māmiņu Klubs

Paldies "Silk&milk"par dalību festivālā!

Atsevišķs paldies Diānai Urtānei

Silk&Milk autorei un dizainerei

www.silkandmilk.com

 20150713134233-82521.jpg