?Superogas? gardumgardā krēmzupa,tik garda, kad pat bļodiņu ne izlauza -bet ?apēd!
Nepieciešams:
✅vidēja ķirbja 1/4 mīkstums
✅ 3 burkāni
✅ 2 daivas ķiploka
✅ sīpols
✅sāls pipari timiāns ,čilli piparu pulveris tas radīs siltuminu šim rudenigajam laikam muskatrieks(garšvielas pecgaumes)
✅olīvu eļļu
✅ kupinats cūkgaļas bekons
✅ dārzeņu buljons
✅kausētais siers
✅ķirbju sēklas vai grauzdiņi dekoram
✅mazās ciabatas maizītes
Tātad:
?sagriežam gabaliņos ķirbi, burkānu ,ķiploku, apslakam ar olivelu, sāls,pipari ,timiāns un liekam cepeškrāsnī cepties uz 15- 20min
? sagriežam bekonu garās stremelītēs un apcepjam jeb sačurkstinam uz pannas
?apcepjam zeltainus sīpolus
?kad ķirbis gatavs sablendere viendabigā biezenī ar sīpoliem, buljonu dārzeņu un kausēto sieru
?maizītēm nogriezam "vāciņu" un izgrebjam mīkstumiņu ārā, pasmērējam ar olīveļļu un ķiplocinu un liekam cepeškrāsnī uz 10minutitem
?kad maizītes gatavas tad ņemam ar kausiņu un salejam iekšā maizītēs= bļodiņās krēmīgo zupinu
? iztiekam virsū bekonu sačurkstināto
?var izdekoret ar timiānu, ķirbju sēklām vai grauzdētu maizīti (izgrebto mīkstuminu)
✅Un lai labi garšo! Lieliska recepte oktobra beigās kad jagrebj ķirbi Helovīniem??????
Foto komentāros