VIDEO: Sievietes 8.martā līksmo «Māmiņu brokastīs»

09. Mar 2018, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

8.marta priekšpusdienā tirdzniecības centru Spice Home «ieņēma» jaunās un topošās māmiņas, kur, iznesīgā Armanda Simsona apsveiktas sieviešu dienā un izpriecājušās Markusa Rivas muzikālā sveiciena pavadījumā, piedalījās atraktīvās un izglītojošās bezmaksas nodarbības par bērnu audzināšanu un skaistumkopšanu.

Vairāk nekā pusotra simta sieviešu ceturtdien lekciju cikla «Māmiņu brokastis» pirmajā nodarbībā papildināja zināšanas par tādām aktuālām tēmām, kā bērnu audzināšana, pareizs uzturs un ēšanas paradumi, jaunākās tehnoloģijas, produkti un pakalpojumi māmiņām un bērniem. Dāmas arī iemācījās tikt pie skaista meikapa īsā brīdī, kas jaunajām māmiņām ir īpaši noderīgi, jo bērniņa pirmajos dzīves mēnešos sev sanāk veltīt maz laika.

Vairākās nodarbībās lektores mācīja, kā pēc iespējas pozitīvāk iesākt mazuļa dzīvi, lai viņš justos mīlēts un pasargāts, kā sagatavoties bērniņa uzņemšanai mājās, pārbraucot no dzemdību nama, un kādu veselīgu uzturu izvēlēties bērniem un vecākiem.

,,Organizējot šos pasākumus, mēs vēlamies ne tikai izglītot un iepazīstināt māmiņas ar jaunākajām tendencēm, bet arī sniegt tik pelnīto atpūtas brīdi un iespēju tikties ar citām māmiņām. Ikvienai sievietei laiks, ko var veltīt tikai sev, ir svētki, kuros smelties spēku un iedvesmu, lai ar jaunu sparu varētu rūpēties par mīļajiem,” atzīst t/k Spice direktore Iveta Lāce.

Pēc nodarbībām dalībnieces darbojās māmiņu radošajā darbnīcā, kopā ar Māmiņu Kluba aizrautīgajām meitenēm izgatavojot knupīša turētāju mazulim un mīļas apsveikumu kartiņas. Sievietes arī varēja pieteikties raidījuma «Ievas pārvērtības» atlasei.

«Māmiņu brokastu» pasākums notiek sadarbībā ar Spice, Māmiņu Klubs un Cilmes Šūnu Banka un  turpmāk norisināsies reizi mēnesi, katrā nodarbību ciklā pievēršoties citai tēmai.