Sieviete... skaista savā būtībā

21. Sep 2015, 00:22 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

“Mēs pamanām viņu ikreiz, kad viņa iet garām. Viņas dabiskums un vieglums it visā. Viņas elegance iesūcas visās lietās. Šī pamanāmā mūsdienīgā sieviete izvēlas aromātu, kas kalpo ne tikai kā aromāts; tas drīzāk ir īpaša zīme, labvēlīga gaismas un piemīlības aura, smarža, kas savā īpašā veidā rosina uz jaunu sievišķību: maigāku, patiesāku, autentiskāku.”

 

Jau kopš paša sākuma šī ideja tika lolota Shiseido zīmola sirdī, šī Japānas un tik austrumnieciskā ideja par Dabas pilnību. Daba, kas tiek respektēta. Daba, kas tiek godāta par savu perfektumu. Daba, kuras neatņemama sastāvdaļa ir cilvēks.

 

Tajā ir arī šis dāsnums, šī ideja, ka jūs varat paļauties uz sievieti, jo viņa ir piepildīta ar neizmērojamu skaistuma potenciālu, kas tikai gaida, lai to atklātu. Shiseido vada viņu šajā ceļā un ir tajā līdzās.   

 

Visas šīs vērtības brīnišķīgi ir izteiktas zīmola parakstā:   “Jo skaistums jau ir tevī” 

  • Ziedēšanas jutekliskums
  • Zieds ar mulsinošu skaistumu un izsmalcinātu maigumu, gandrīz tik trausls, ka visvieglākais aprīļa vējš to varētu aizpūst prom.
  • Zieds, kas uz mūžu nofiksēts savā trauslajā skaistumā. 
  • Zieds ar bezgalīgu pievilcību, alegorisks sievietes tēls, kas spēj vienā acumirklī savaldzināt un palikt atmiņā... uz visiem laikiem.

20150907140914-74513.jpg 

Jutekliska sieviete, kas saka šos noslēpumainos vārdus: “EVER BLOOM”

Mūžība ir mirklis

Ēterisks, acumirklīgs, tūlītējs: pēkšņa baltā zieda uzziedēšana, kas atplaukst sekundēs – un ilgst tikai dažas minūtes – tā valdzinošā smarža un nebeidzamais, mūžības atspulgs spēj iespiesties atmiņā uz visiem laikiem. Šis vajājošais valdzinājums, kas maigi seko uz pirkstu galiem, un nekad neatkāpsies no jums. Nekad. 

Šis starojošais ziedu muskusa akords (apelsīnu ziedi – gardēnija) atklāj jaunu juteklisku svaigumu un atstāj uz ķermeņa izsmalcinātu nospiedumu.  

Aromātu EVER BLOOM pavada nereālas klātbūtnes oreols.  

Pati esence, kas apņem kā maiga vēsma un ko atklāj talantīgais parfimērs, vienlaikus arī mīlestības alķīmiķis:

“Es iztēlojos nepārprotamu zieda sirdi, tīru un dabisku. Abstraktu ziedu, ko grūti sazīmēt, ziedu ar izplūdušām aprisēm. Zīdaini maigs šķidrums, kas apņem ādu. Vispirms es meklēju veidu, kā atrast sievietes kakla smaržu, ļoti šķīstu un valgu.”

{Aurélien Guichard}

EDP 30ml/50ml/90ml

Cena: 59,00/84,50/116,50 EUR

Meklējiet veikalos: Stockmann, Debenhams, Douglas, Kristiana

20150907133256-44706.jpg