Sieviete ir pērle.

07. Mar 2014, 21:05 DĪVA27 DĪVA27

Mani sauc Sanita un es dzīvoju ļoti skaistā lauku mazpilsētā,kurai ir pašai sava vārdadiena un tā ir Auce.

Esmu divu puiku mamma, lielākajam jau 6 gadi, bet mazākajam 2 gadi.Mana ikdiena nav tik krāsaina un pilna ar dažādiem iespaidiem, tomēr tā tiek pavadīta ļoti aizraujoši un aktīvi pieskatot savus ziķerus un gaidot parnākam mājās vīriņu.

Māmiņu Klubā es smeļos visu to. kā man trūkst ikdienā no sabiedrības un pieaugušajiem vispār- idejas, padomus, kādu aizraujošu lasāmvielu un smejamos gabalus no citu mammu pieredzēm ar saviem mazuļiem. MK ieeju apmērām 2-3 reizes dienā. Jautāsiet, kāpēc tik bieži? Hm.. vīrs jautā to pašu...nezinu, kā jau minēju, diendienā pavadot laiku tikai ar maziem bērniem, gribās atpūsties, smelties spēkus, radošas idejas un vienkārši palasīt tos blogus, kas tajā brīdī sirdij tuvāki. Vienvārd sakot- es relaksējos.

Manuprāt, īstā sieviete ir jebkurā no mums. Tad, kad mēs satiekam savu īsto vīrieti, viņš mūsos pamana to ĪSTO sievieti, kuru iemīl. Bet tad mums piedzimst bērni, mēs kļūstam arī par mammām, un diemžēl šis brīdis ir mūsu klupšanas akmens- mēs atstājam šo sievieti novārtā un kļūstam tikai par māti. Šajā brīdī būtu jāpeslēdzas tam mūsu vīrietim un jāatgādina, ka vispirms mēs esam sievietes un tikai tad māmiņas.Kad mans vŗietis man šādi liek aizdomāties, es padomāju, ieskatos spogulī un redzu sievieti ar bērnu uz rokām, tātad sieviete- ej sakopies!!!!Šis man ir diezgan liels stimuls, lai atkal savestu sevi kārtībā! Galu galā iziet pastaigā ar bērnu var arī augstpapēzu kurpēs, bet ja iet uz mežu, tad ir arī tādi gumijnieki ar papēdīti!!!!

Īstenībā brīvais laiks man tiek atvēlēts ļoti maz. Nedēļas nogalēs 2 stundas ir MANAS!!!! Šo laiku es pavadu sakopjot sevi, aizejot pie friziera, pie draudzenes uz kafiju, vai vienkārši palasu grāmatas, kas ir mans hobijs, dažreiz atsakos no savām 2 stundām un dodamies visi 4 kaut kur dzīvē izklaidēties.

Jauku Jums pavasari vēlot-Sanita!