Sieviešu skrējiena dalībnieces EXPO varēs saņemt dalības numurus

Sieviešu skrējiena dalībnieces EXPO varēs saņemt dalības numurus

26. Apr 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Līdz pirmajam Sieviešu skrējienam 1.maijā atlikusi nepilna nedēļa, un pašlaik pasākumam pieteikušās turpat 2500 dāmas. Skrējiena dalībnieces, kuras ir jau reģistrējušās pasākumam, kā arī pārējās, kuras to vēl plāno izdarīt, sacensību dokumentāciju varēs saņemt Sieviešu skrējiena Expo, kas norisināsies 29. un 30.aprīlī Vecrīgā, Kaļķu ielā - iepretim McDonalds restorānam.

Expo laikā no plkst. 10:00 līdz 20:00, uzrādot reģistrācijas apstiprinājuma e-pastu vai personu apliecinošu dokumentu, Sieviešu skrējiena dalībniece saņems starta numuru un pārējos dokumentus. Ja dalībniece pati nevar ierasties uz pasākuma EXPO, numuru var izņemt tās pārstāvis, uzrādot reģistrācijas apstiprinājuma e-pastu vai apliecinājuma vēstuli ar dalībnieces apstiprinājumu, ka viņas numuru izņem cita persona. Sacensību numurus uzņēmumu komandām var izņemt viens uzņēmuma pārstāvis, pirms tam savas komandas dalībnieku sarakstu nosūtot uz info@sieviesuskrejiens.lv . Starta numurus sacensību dienā 1.maijā Mežaparkā varēs izņemt tikai tās dalībnieces, kas par paaugstinātu dalības maksu reģistrēsies sacensību norises rītā līdz plkst. 11:00. Dalības maksa pasākuma dienā bez laika kontroles būs 7 Ls, ar laika kontroli 10 Ls.

Sākot ar 27.aprīli Kaļķu ielā šajā pašā vietā darbosies Sieviešu skrējiena informatīvā telts, kurā katrs interesents varēs saņemt detalizētu informāciju par pasākumu, iegādāties Nike preces par īpaši izdevīgām cenām, kā arī nofotografēties Sieviešu skrējiena aplikācijai.

Sieviešu skrējiena organizatori sagatavojuši īpašu aplikāciju, kas ļauj ikvienai pasākuma dalībniecei izveidot savu skrējiena attēlu (aplikācija pieejama sieviesuskrejiens.lv). Izmantojot aplikāciju, iespējams izveidot foto, parādot, kāds iekšējais zvērs, kas simbolizē spēku un ātrumu (gepards, lauva, tīģeris), sievietē pamostas, sajūtot izaicinājuma garšu. Šo fotogrāfiju ievietojot Sieviešu skrējiena Facebook laika joslā vai Twitter kontā, dalībniecei ir iespēja laimēt oficiālo skrējiena T-kreklu.

Papildus informācija

1.maijā Latvijā pirmo reizi norisināsies Sieviešu skrējiens – pasākums, kura galvenais mērķis ir jebkuru sievieti pievērst sportiskam un aktīvam dzīvesveidam, uzsvaru liekot uz pareizu fiziskās slodzes un uztura sabalansētību mūsdienu dzīves ritmā. Vairāk informācijas par skrējienu www.sieviesuskrejiens.lv.