№56 Ilze: Sieva? Sātans brunčos!

№56 Ilze: Sieva? Sātans brunčos!

17. Jan 2015, 22:31 mamma27 mamma27
  1.      Vārds, vecums, foto

Ilze- visā visumā šogad kļuvu gana nopietna un apaļa- veselus 3o gadus jauna!

 

   2. Pasaule iedalīta optimistos un pesimistos. Kurš jūsu pārī ir pesimists vai optimists? Kurš no jums dzīvē vairāk pamana pozitīvos mirkļus?

Manuprāt esam abi vienlīdzīgi. Ir reizes ,kad esmu vairāk optimiste un viņu atbalstu, bet ir arī reizes,kad viņš ir mani atbalstījis un licis saprast,ka velns nav tik melns kā viņu mālē.

Tomēr ,ja tā ļoti piedomā,tad es vairāk tomēr esmu optimiste,jo mans dzīves moto ir- Viss kas notiek ,notiek uz labu. Un ko tur daudz bēdāties,jādzīvo „viegli” un tad viss izdosies.

3.Kas pēc temperamenta esi tu un tavs partneris: sangvīniķis, holēriķis, flegmātiķis vai melanholiķis?

Ja pildītu kādu psiholoģisku testu varētu noteikti pateikt,bet ja godīgi ,man ļoti grūti pateikt. Vairāk šķiet ,ka zinu ,ka mūsos ir ļoti maz no flegmātiķa, un viņā nav melanholiķa,bet viss pārējais pa drusciņai. Esam jaukteņi!

4.     Kurš kuru vairāk dzīvē atbalsta - TU viņu vai VIŅŠ tevi?

Laikam jau atkārtojos,bet tā kā esam precēti un kopā jau daudzus gadus,tad nevaru teikt,ka viņš mani atbalsta vairāk,vai es viņu . Kad ir situācija dzīvē ,kad vajag atbalstu,tad mēs to sniedzam.

5.     Kas katram no jums palīdz tikt galā ar ikdienas nogurumu vienā mirklī: vai jums ir sava ātrā recepte vai pagaidām nav izdevies to atrast?

Vienā mirklī noteikti nesanāks atbrīvoties no noguruma,bet viņam noteikti palīdz atslābināties aliņš un kāda spēlīte telefonā kādu pusstundiņu. Man attiet no ikdienas spriedzes palīdz svaigs gaiss un saules stari, kā arī nedaudz pasērfošana internetā palasot ,kas jauns pasaulē.

6.     Vai zinat, kā uzlabot garastāvokli savai otrajai pusītei? JA JĀ, tad kā? Un kas uzlabo jūsu noskaņojumu?

O jā. Vīram noteikti patīk ,ja veltu viņam uzmanību- brīžiem viņš grib stundu pilnīga miera,bet ir reizes ,kad idiāli noder masāža.

Man patīk,ka viņš pagatavo ko gardu, uztaisa kafiju,vai ļauj man paslinkot un no rītiem necelties pirmajai.

7.      Cik ļoti svarīgs jūsu attiecībās ir humors, vai arī jums attiecības ir tā lieta, kur "nav līdz jokiem"?

Es laikam esmu tas cilvēks,kurš cenšas pasmieties gan par citiem ,gan sevi. Jo cik var čīkstēt. Katrai lietai jāpieiet ar humoru ,jo tā dzīvot ir vieglāk. Ir daudz reizes bijis,ka kāds nopietns jautājums tiek pārvērsts par jautru joku vai paskatamies uz lietām no nenopietnās puses. Tā nu arī daudzas problēmas vairs nešķiet tik nozīmīgas.

8.     Vai ir kādi pārbaudīti paņēmieni, ko lietojat, lai nepieciešamības gadījumā, uzlabotu apstākļus attiecībās?

Jā. Ja jūtu ,ka kaut kas sāk iet šķērsām,tad cenšos bērnus ātrāk nolikt gulēt, laicīgi esmu parūpējusies par vīnu.Un kopīgi iesaku noskatīties kādu filmu ,iedzert pa vīna glāzei, parunāties un ļauties romantikai.

9.     Vai jums līdz šim ir radušies kādi "ģimenes jociņi"? Ja jā, tad pastāstiet par tiem!

Kā jau kārtīgai sievai,arī man reizēm gadās sastrādāt ko tādu,kad vīram mati slienas stāvus. Tādas reizes ir bijis ne mazus.Tomēr viena bija īpaša.Pat īsti neatceros,kas un kā bija noticis,bet viņš bija nenormāli dusmīgs. Viņa sejā redzu,ka katliņš iet pāri malām. Godīgi sakot, biju gatava uz visu .Un tad viņš kliedz- TU-TU ESI DRAŅĶE!!!Es uz viņu paskatos un sāku smieties.Vai tiešām neko rupjāku nevarēja izdomāt?:DNo viņā mutes tas skanēja tiiiik mīļi. Arī viņš sāka smieties,un nu šis vārds ir mūsu ģimenes lamuvārds nr.1.

 20150117223104-44064.jpg

10. Vai projektā Labākā sieva piedalāties pirmo reizi? Kāpēc nolēmāt piedalīties šajā gadā?

Šajā projektā piedalos jau kopš pirmās reizes- tātad  trešo reizi. Iepriekšējo gadu pozitīvā pieredze man lika arī šogad piedalīties ,jo sapratu,ka ir laiks pagājis un kā vienēr, dzīvē visādi iet un attiecībām laika ne vienmēr pietiek tik,cik vēlētos.Un šādi ir iespēja mazliet vairāk padomāt par attiecībām  no cita skatu punkta.

20150112124049-86181.jpg