Ķermeņa masāža
20.05 15:30-16:30
Izpārdots
Sastāvdaļas:
1 glāze auzu pārslas
150ml kefīrs
50g sviests
1 ola
1 burkāns
ķirbja sēklas
50g puscietais siers
1/4 tēj.k sāls
1/2 tēj.cepamais pulveris
1 ēd.k milti
Pagatavošana:
Olu sakuļam ar sāli,pievienojam kefīru un izkausētu sviestu.
Burkānu un sieru sarīvējam uz smalkās rīves.
Bļodā sajaucam auzu pārslas,burkānu,sieru,sēkliņas,cepamo pulveri.Pievienojam šķidro maisījumu,izmaisam.
Iebarma miltus,izmaisam un liekam uz cepamās plāts,kur ieklats cepamais papīrs.
Cepam iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 180 grādiem ap 20 minūtēm,līdz cepumi viegli brūni.
Ļoti vienkārši un garšīgi.