Shiseido ādas kopšana ieiet jaunā ērā

Shiseido ādas kopšana ieiet jaunā ērā

14. Mar 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sākumā bija bioloģijas zinātne, pamats visām zināšanām par ādu, kam sekoja šūnu zinātne, enzīmu gēnu un cilmes šūnu izpēte.

Tagad Shiseido vēl vairāk paplašina zinātnes robežas un pieņem jaunu izaicinājumu: neirozinātni.

20180314110153-97480.jpg 

Shiseido ādas kopšanā neirozinātne izpaužas ultra-juteklisku tekstūru, aromakoloģisku aromātu veidā un iepakojumu dizainā, kas iedarbojas uz mūsu emocijām.

Tomēr tas vairs nav tikai iedvesmas avots, tas tagad ir jaunas paaudzes ādas kopšanas produktu tehnoloģiju pamats, kas izmainīs visu, ko Jūs līdz šim domājāt, ka zināt par kosmētiku.

Strādājot ciešā sadarbībā ar Masačūsetsas Vispārējā profila slimnīcu un Hārvardas Ādas bioloģijas izpētes centru, Shiseido ir atšifrējis mijiedarbību starp smadzenēm un ādu, piešķirot ādas kopšanai pavisam jaunu dimensiju.

Pirmā nodaļa šim jaunajam stāstam ir Essential Energy, mitrinoša un aktivizējoša ādas kopšanas līnija, kas ilustrē šī jaunā kosmētikas lauka neiedomājamo potenciālu.

Āda un smadzenes: neatdalāma savienība

Ādā ir apmēram 800 000 taustes receptori, āda reaģē uz visu. Gan termiskiem, gan ķīmiskiem, gan mehāniskiem, gan elektriskiem stimuliem... 

Katrs stimuls ierosina reakciju, kas rada sarunu ar smadzenēm caur nervu sistēmu.

Notiek nepārtraukts divu orgānu dialogs, kura mērķis ir aizsargāt ādas vienotību pret ārējiem agresoriem. 

Pietiek tikai ar pieskārienu ādai, lai tas ierosinātu molekulu ziņojumu virkni, kas aktivē sarežģītus procesus, piemēram, asinsvadu paplašināšanos (vazodilatāciju), šūnu reģenerāciju, nostiprina barjerfunkciju vai ierosina imūnās aizsargsistēmas.  

Zudis saiknes signāls.

Ādas veseluma ienaidnieki, piemēram, laiks un stress, izmaina jutības slieksni un jo īpaši pavājina pieskāriena sajūtu.

Samazinās ne tikai sensoru skaits, bet, ādai novecojot, tie arī kļūst mazāk jutīgi.

Tikmēr nervu šķiedru darbība, kas atbild par ziņojumu pārvadīšanu uz smadzenēm, arī kļūst lēnāka. Oksidatīvā stresa ietekmē mitohondriji, kas ir enerģijas spēkstacija, zaudē savu efektivitāti.

Saikne starp smadzenēm un ādu tiek traucēta; ziņojumi netiek pārvadīti, āda zaudē jutību un neatbild. Tā nespēj atpazīt briesmas, tā kļūst ļoti ievainojama.   

Pat vēl vairāk, āda vairs neatbild arī uz pozitīvu stimulu, piemēram, dienas krēmu, kas tik labi neuzsūcas, kā agrāk, un tāpēc tiek uzskatīts kā mazāk efektīvs! 

Shiseido atjauno enerģiju, lai atjaunotu ādas saikni ar smadzenēm 

Shiseido ir viena no pirmajām kosmētikas laboratorijām, kas apvieno dermatoloģiju un neirozinātni ādas kopšanas pašā pamatā.

Pateicoties jaunai tehnoloģijai ReNeura Technology™, Shiseido piešķir ādai enerģiju, kas tai nepieciešama, lai labāk atšifrētu ziņas, ko tā saņem, un tādējādi labāk sevi aizsargātu.

Pārsteidzošas tekstūras

ReNeura Technology™ apbrīnojamākā inovācija ir produkta tekstūras pamatā ar Active Response Powder

Saskaroties ar ādu, krēmā atbrīvojas tūkstošiem ar acīm nesaskatāmu elastīgu mikrosfēru. Tās brīvi pārvietojas, virpuļo un saplacinās, maina formu, lai stimulētu ādas sajūtu receptorus.

Līdzīgi kā dienu no dienas veikti fiziskie vingrinājumi, krēma uzklāšana ādā palielina un uztur labu uztveršanas spēju, atjaunojot tās spēju atpazīt un uztvert informāciju.  

Ashitaba α, augu enerģija

ReNeura Technology™ satur arī Japānas auga ekstraktu Ashitaba α, kas veicina ATF veidošanās procesa uzturēšanu ādas šūnās - nepieciešamo enerģiju signālu pārvadei pa nervu šķiedrām.   

Šo augu izmanto gan Āzijas farmakopejā, gan medicīnas nozarē, un tas ir īpaši populārs dažu neiropātiju, piemēram, Alcheimera un depresijas ārstēšanā, kā arī, pateicoties savai aizsargājošai iedarbībai uz nervu šķiedrām. Tas ietilpst ReNeura Technology™ sastāvā un aizsargā šūnu mitohondrijus – šūnas spēkstaciju – no ārējās vides agresoriem, uzturot šūnu dzīvotspēju*. Tādējādi tiek nodrošināta optimāla ziņu/informācijas pārvade.

Atguvusi modrību un pilna enerģijas, āda atkal sāk efektīvi komunicēt. Tādējādi āda mobilizē bioloģiskos procesus, kas spēj to aizsargāt, reģenerēt un pašai par sevi parūpēties. Tā labāk spēj atbildēt uz ādas kopšanas līdzekļu lietošanu un pilnībā asimilēt ingredientus un to sniegto ieguvumu.

20180314110619-32147.jpg

Shiseido iepazīstina - Essential Energy

Pirmā produktu līnija*, kurā kosmētiskās ādas kopšanas pamatā izmantota neirozinātne, lai apmierinātu pārmēru stresa un vides ietekmētas ādas vajadzības.

Nejutīgā, gandrīz inertā āda, kas zaudējusi savu spēju uztvert un atpazīt informāciju, iegūst nepieciešamo enerģiju, lai atkal atgūtu šo spēju.

Tā atjauno aizsargmehānismus pret ārējiem agresoriem, kā arī mehānismus pozitīvas informācijas, piemēram, ādas kopšanas ingredientu uztveršanai.

 

Īpaši paredzēta sievietēm vecumā pēc 30 gadiem, kuras ir pakļautas ik dienas stresam, nogurumam un agresīvas vides apstākļiem, Essential Energy apvieno ReNeura Technology™ ar augsto tehnoloģiju augu ingredientiem trīs produktu līnijā.

 

3 jauni produkti - gēls, krēms un dienas krēms ar SPF – tie visi nodrošina ādas mitrināšanu, piešķirot tai mirdzumu un atjaunojot tās enerģijas līmeni.

 

Essential Energy, lai iegūtu vēl nebijušu ādas starojumu.

 

Mitrināšana

Essential Energy apvieno Super Hyaluronic Acid (īpašu hialuronskābi)

- kas spēj absorbēt seštūkstoš reizes vairāk ūdens kā tās svars,

- ar Citrus Unshiu (īpaša mandarīnu suga) miziņu ekstraktu, kas palielina ādas spēju to sintezēt*.

Bagātīgi mitrinātai ādai tiek nodrošināta komforta sajūta, tā izskatās gluda, izlīdzināta.

 

 

Mirdzums

Saskaroties ar karboksilāciju – ādas proteīnu izmaiņām oglekļa molekulu ietekmē, kas padara blāvu sejas ādu dēļ UV staru un piesārņojuma kaitīgās ietekmes, Essential Energy ir radis risinājumu ar īpašu ingredientu kombināciju.

 

Assam tēja un pērļu ekstrakts apvienojas, lai novērstu trūkstošo ādas starojumu, padarot to dzidrāku un mirdzošāku. Skutelārijas sakne (Scutellaria root) samazina lipīdu oksidēšanos ādā*, uzlabojot sejas toni. Un visbeidzot Lempuyang, Indijas ingvera saknes, ekstrakts apvienots ar šūnu atjaunošanu veicinošu ingredientu, kavē melanīna pārmēru veidošanos. 

Ar uzlabotu tekstūru un dzidrāku sejas krāsu, āda atgūst gaismu.

 

Enerģija

ReNeura Technology™, kas atrodama tikai Essential Energy līnijā, veicina ādas aizsardzības un reģenerācijas refleksus.  

No jauna atklāj tās iekšējo enerģiju.


20180314110252-72980.jpg 

Neirozinātne: no pieskāriena līdz smaržai.

Viens produkts, 64 iespējas. 

64 trauciņi, 64 nejaušas kombinācijas no 8 dažādu veidu vāciņiem un pamatnēm, piešķir pārsteiguma elementu ikvienam Essential Energy pirkumam.  

Tā ir atsauce uz Raku keramikas stilu (šos traukus izmanto Japānas tējas dzeršanas ceremonijās), kurā trauki apzināti veidoti it kā līdz galam nepabeigti.

Katrs trauks līdzinās šai ļoti vieglajai keramikai, kas vietām ir gluda un vietām nelīdzena. Veidoti, lai tie pielāgotos un iegultu plaukstā, tie ir neticami viegli un atturīgi, cik vien ikdienā lietojami priekšmeti var būt vienkārši, un tie rada tik dabisku sajūtu, ka kļūst ikdienā pilnīgi nepieciešami.

Līdzīgi kā Kyoto keramika, Essential Energy ādas kopšanas trauku dizains ir veidots tā, lai raisītu maksimālu emocionālu atbildi.

Testi ir pierādījuši, ka pieskaroties tie lietotājam rada patīkamāku sajūtu un komfortu*.

*Neirālās aktivitātes mērījumi 24 sievietēm.

Aromakoloģijas spēks.

Citrusa aromāta uzplaiksnījums novada enerģijas devas viļņus uz ādu.

 

Bagātīgais rožu un jasmīna ziedlapiņu aromāts piešķir maiguma fonu, kamēr bumbieris un Japānas Nanko-Ume plūme atbrīvo augļu viegli saldās notis.  

Muskusa koksnes notis sniedz beigu pieskārienu, ietinot sajūtas, līdzīgi kā krēma glāsts uz ādas.

 

Aromāta sirdī, kas veidota saskaņā ar Shiseido izlolotajiem aromakoloģijas principiem, saldais apelsīns nomierina stresa radīto ietekmi*. 

 

*Hormonu koncentrācijas mērījumi siekalās 1 sievietei.

 

 20180314110420-90917.jpg

Essential Energy

Moisturizing Cream (Mitrinošais krēms) 

Pirmais mitrinošais krēms, kas stimulē ādas receptorus, lai uzlabotu ādas atbildi uz ārējiem agresoriem.

Šis luksusa krēms paredzēts normālai un sausai ādai, tas ir gan viegls, gan rada brīnišķīgu komforta sajūtu. Lietot no rīta un vakarā, kā pēdējo soli ikdienas ādas kopšanā.

Pēc uzklāšanas āda izskatās tvirta, maiga un starojoša, it kā vibrējošas enerģijas pilna. 

Ko sievietes saka**:

94% atzīst to par efektīvu,

94% atzīst, ka āda kļuvusi maigāka,

95% atzīmē, ka āda ir mitrināta,

92% atzīst, ka āda ir dzidrāka, starojošāka.

 

**Patērētāju tests: 100 sievietes – 4 nedēļas

 20180314110451-96995.jpg

Essential Energy

Moisturizing Gel Cream (Mitrinošais gēla krēms)

Pirmais mitrinošais gēla krēms, kas stimulē ādas receptorus, lai uzlabotu ādas atbildi uz ārējiem agresoriem.

Šis svaigais un vieglais produkts paredzēts kombinētai un taukainai ādai, sakūst ar epidermu un tūlīt tiek aizmirsts. Lietot no rīta un vakarā, kā pēdējo soli ikdienas ādas kopšanā.

Pēc lietošanas āda izskatās tvirta, maiga un starojoša, it kā uzpildīta ar iekšējo enerģiju.

Ko sievietes saka**:

92% atzīst to par efektīvu,

93% atzīmē, ka āda ir maigāka,

98% atzīmē, ka āda ir mitrināta,

88% atzīst, ka āda ir dzidrāka,

88% atzīmē, ka āda kļuvusi starojošāka.

 

**Patērētāju tests: 100 sievietes – 4 nedēļas

20180314110509-81272.jpg 

Essential Energy

Day Cream SPF 20 (Dienas krēms ar SPF 20) 

Pirmais dienas krēms ar aizsardzību pret UV stariem, kas stimulē ādas receptorus, lai uzlabotu ādas atbildi uz ārējiem agresoriem.

Šis luksusa krēms paredzēts normālai un sausai ādai, tas ir gan viegls, gan rada brīnišķīgu komforta sajūtu. Lietot no rīta un vakarā, kā pēdējo soli ikdienas ādas kopšanā.

Pēc uzklāšanas āda izskatās tvirta, maiga un starojoša, it kā vibrējošas enerģijas pilna.

Ko sievietes saka**:

90% atzīst to par efektīvu,

96% atzīmē, ka āda ir mitrināta,

95% atzīst, ka āda ir maigāka un elastīgāka.

 

**Patērētāju tests: 100 sievietes – 4 nedēļas

 

ESSENTIAL ENERGY Moisturizing Cream 50ml – 80,50 EUR

ESSENTIAL ENERGY Moisturizing Gel Cream 50ml – 80,50 EUR

ESSENTIAL ENERGY Day Cream SPF 20 50ml – 77,50 EUR