26.04 10:00-14:00
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 2
Zupai izmantosim veikala šampinjonus 300.gr.
Sīpolu, burkānu, pirarus, laurulapas, sāli, ķiploku, zaļumus.
Kartupeļus ( daudzums atkarīgs no tā, cik biezu zupu gribēsies.)
Sīpolu sagriež un burkānu sarīvē, apcep un ieber katliņā ar ūdeni, pievieno sāli, piparus un lauru lapas.
Atsevišķi apcep šampinjonus, kas sagriezti šķēlītēs, apcep ciegli, lai nemainās krāsa un forma.
Kad buljons sāk vārīties, tam pievieno sagrieztus kartupeļus un apceptās sēnes. Kad kartupeļi ir gatavi, iespiež ķiploku un maisot iemaisa divus iepakojumus Džiugas rīvētā siera. Maisa, kamēr zupa kļūst tumīga, siers ir izkusis, tad uzber zaļumus, minūti pavāra un uzliek vāku atļaujot zupai bez uguns vēl ievilkties 10. minūtes.