SEBAMED produkti izmēģināti!

SEBAMED produkti izmēģināti!

22. Apr 2017, 12:08 Co_ora Co_ora

Ko es zināju par Sebamed PIRMS? Zināju, ka šāda firma ir, ka ražo bēbīšiem draudzīgus līdzekļus un daudzas topošās mammas slavē pretstriju krēmu (es tomēr nopirku BioOil, bet šī būtu nākamā izvēle!)

Ko es nodomāju atnākot mājās un ziņkārīgi aplūkojot produktus? Oo, tie nu gan ir lieli! Iepakojumi ir apjomīgi, bet nav pārbāzti ar informāciju - veikala plauktā ātri varētu atrast meklēto! Un tas ir ļoti liels pluss!

Bet nu konkrētāk par to kas bija manā maisiņā! 

20170422120629-15563.jpg

SEBAMED Baby Wash- links uz ražotāja aprakstu šeit. 

BABY SEBAMED ĪPAŠI SAUDZĪGS MAZGĀŠANĀS LĪDZEKLIS ZĪDAIŅIEM

Pirms aprakstu mūsu pieredzi, gribētos iepazīstināt ar mūsu paradumiem, šajā gadījumā - vannošanos. Mūsmājās tā notiek visai reti - maksimums 2x nedēļā, jo tētis iet kopā ar Miķeļpelīti, tiek laista pilna vanna ar ūdeni un kārtīga pelde! Šķiet, ka pirmo reizi arī tētis izmēģināja kā ir nomazgāt Miķeli 'pa īstam'! Šim līdzeklim ir viena ļoti patīkama īpašība - tas ir nedaudz eļļains, kas padara mazgāšanos maigu un rodas sajūta, ka mīļā, mazā ādiņa tiek saudzēta. (Uz iepakojuma lasu, ka sastāvā ir skvalāns, kura īpašības ir līdzīgas kā 'kazeozajai masai', kas pēc piedzimšanas klāj mazuļa ķermeni.) Izmēģinājām arī paši - patīk,  ka nav uzmācīgs aromāts (kas ir īpaši svarīgi jaundzimušo māmiņām!), labi puto. Uz iepakojuma rakstīts, ka nav kairinošs acīm - tas varētu būt svarīgi lielāku ķiparu mammām! Cena visaszales.lv norādīta 6,10 eiro. Tilpums 200ml. 

20170422120654-33899.jpg

SEBAMED Baby Lotion - links uz ražotāja aprakstu šeit. 

BABY SEBAMED ĶERMEŅA LOSJONS

Jau atkal sākšu ar paradumiem - neesam izteikti 'zieķētāji'. Līdz šim esmu iegādājusies Biodermas krēmu, kas bija mūsu draugs siekalu pumpiņām ap muti. Ir arī eļļiņa, kuru pāris reizes uzsmērēju pašā, pašā sākumā, kad āda, šķiet, lobījās no visām maliņām! Bet jau vairākas reizes taisos ieviest pirms miedziņa rituālu - nelielu masāžu. Tad nu šādā veidā iemēģinājām Sebamed losjonu. Tā sagadījās, ka ciemojāmies laukos pie manas mammas un roku krēms palika Rīgā, bet garo pastaigu laikā saule un vējš pamatīgi apstrādājuši manas rokas, tāpēc kaut ko uzsmērēt prasās bieži! Kā mums patika!? Konsistence forša, aromāts neuzmācīgs, labi un ātri iesūcas. Vai ir kāda unikāla īpašība kas atšķir šo krēmu no citiem - es teiktu, ka nē! Bet no vienas puses jau tas ir labi, jo nav arī sliktās īpašības :) Neskatoties uz ļoti biežo lietošanu, pēc svara liekas, ka tur ir vēl daudz, daudz, daudz lietošanas reizēm! Vai es ieteiktu draudzenei? Jā! Cena visaszales.lv norādīta 7,80 eiro. Tilpums 200ml.

20170422120710-14863.jpg

SEBAMED Facial Cleanser - links uz ražotāja aprakstu šeit. 

SEJAS MAZGĀŠANAS LĪDZEKLIS TAUKAINAI ĀDAI

Par šo biju vispriecīgākā, jo mans mīļākais sejas tīrīšanas līdzeklis iet uz beigām un tādus vairs neražo, kas nozīmē, ka ar steigu jāmeklē kas jauns. Jāsaka, ka vienmēr izvēlos tādus līdzekļus, kurus var uzpūst vai kā citādi uzdabūt uz vatītes un tad ar to notīrīt seju. Meklēju kā tad šis lietojams un te nu pirmais pārsteigums - nav rakstīts! Vismaz ne latviskajā tulkojumā uz paciņas. Laime, ka uz paša produkta angliski gan ir pamācība lietošanā un tā nu ķeros pie mēģināšanas. Putoja ne tikai uz sejas, bet rokās un izlietnē, jo, izrādās, ka pietiek ar ļoti mazu kriksīti visai sejai - tātad atkal pietiks daudz, daudz, daudz reizēm. Sejas āda pēc pāris pirmajām lietošanas reizēm likās, ka kliedza - paldies!, pēc tam jau, acīmredzot, pierada (jo pie labām lietām taču ātri pierod) un pateicās man aizvien retāk ļaujot izspiesties kādai sarkanai riebeklei [pumpai]. Pēc grūtniecības es tiešām nezinu kāda man ir sejas āda. Ja agrāk tā bija normāla, tad tagad es svārstos starp kombinēta un taukaina, līdz ar to šis līdzeklis bija tieši man! Cenu internetā ir visai grūti atrast, papildināšu, kad noskatīšu kur un par cik var nopirkt! Tilpums 150 ml.

20170422120743-57823.jpg

Kopumā par Sebamed produktiem radās priekšstats, ka firmai ir nozīmīga kvalitāte, tāpēc nemēģina izbraukt uz viena produkta lauriem, bet visu ražo pārdomāti. Visi trīs produkti attaisnoja uz viņiem liktās cerības. Katrā iepakojumā ir lietošanas instrukcija!