Sauc mani kaut vai par katliņu, tik uz plīts neliec!

Sauc mani kaut vai par katliņu, tik uz plīts neliec!

12. Apr 2014, 17:51 sandux sandux

Sāku ar zināmo parunu, kas atbilst arī jaunajam multivāres katlam - sauc kaut par katliņu, bet neliec uz plīts. Jo šis jaunais katls gatavo ne jau uz atklātas liesmas, bet ar elektrību.

Par šiem jaunajiem multivāres katliem uzzināju no TV ekrāna - katru dienu vairākkārt redzu tā reklāmu. Protams, kura saimniece gan negribētu šādu brīnumiekārtu! Arī es. Īpaši iespaidīgi man liekas tas, ka nekas nekur nepiedeg (tas nozīmē, ka nenotiks kā ar manu mazo kastrolīti, kuram nodega rokturis un piedega iekša), viss var vārīties/cepties/gatavoties savā nodabā, ir arī atliktais starts. Tāda iekārta tūlīt būs zelta vērtē, jo mūsu ģimenē ienāks bēbītis, kuram būs jāgatavo tvaicēti dārzeņi un gaļa, un šķiet, ka multivāres katls būtu pareizā izvēle.

Jā, šis katls būtu noderīgs arī saimniecēm, kas aizmirst par uzlikto ēdienu (kā tas nereti gadās ar mani), jo tam ir laika regulators. Un smarža neiesūktos visās dzīvokļa istabās. Pie tam mazais iemītnieks nevarētu ugunī iebāzt pirkstus.

Esmu redzējusi multivāres katlu gan veikalos, gan reklāmās, bet vismaz pagaidām neesmu saņēmusies un to iegādājusies, jo cena liekas par lielu. Iespējams, draugu reklāma nospēlētu savu lomu, bet šobrīd nevienam apkārtnē šāda katla nav...

Gribētu multivāres katlu? Pastāsti, kāpēc! Iespējams, tieši tu laimēsi jaunu tējkannu!

20140407142903-60605.jpg