Nr.3 Dagnija: Sarežģīju situācijas, kur to nevajag

Nr.3 Dagnija: Sarežģīju situācijas, kur to nevajag

06. Feb 2017, 23:53 manderina manderina

Visu nedēļu pārdomāju šo jautājumu - Kas man traucē būt priecīgai un laimīgai? - nonācu pie secinājuma, ka tā esmu ES pati.


Es pati traucēju sev izjust laimi un būt priecīgai. Bieži vien sarežģiju situācijas, kur viņas ir pa visam vienkāršas. Vai arī stresoju tajos brīžos, kur tas ir lieks.

Bieži vien vairāk domāju par citiem nekā par sevi. Un tagad saprotu, ka tas atņem man laimi brīžiem, jo sevi aizmirstu. Neatceros, kad pēdējo reizi biju pie friziera, manikīra, kosmetologa vai kad pēdējo reizi palutināju sevi. Tiešām neatceros, jo tas ir bijis tik sen. Kopš paliku stāvoklī esmu aizmirsu sevi, jo guļot gultas režīmā neatlika sev laika. Un tagad kad mazajam ir 1,7g sāku aizdomāties, ka esmu atstājusi sevi novārtā. Un pati sev traucēju līdz galam būt laimīgai.

Vēl ir momenti, ka nespēju sev nopirkt kaut ko dārgu. Vienmēr meklēju to visu lētāko, nekā dārgāku. Vīrs jau saka, lai noperku kaut ko sev dārgu, bet kaut kā bremzēju. Vīrs saka ka man no tā jātiek vaļā un jāļaujas palutināt sevi, pagaidām cīnos ar to.

Bieži vien šaustu, ka neesmu aba māte savam bērnam, ka kaut ko izdarru ne 'tā. Ja mazais saslimst vainoju sevi, ka nepasargāju. - Kaut zinu ka rūpējos par viņu, gādāju par viņu, bet tik un tā šaustu sevi. Nezinu pat kā lai tiek tam pāri un nevainoju sevi pie kkādām lietām.

Jau šajā gadā esmu apņēmusies vairāk veltīt laiku sev, palutināt sevi un iepriecināt sevi. Eju uz to vēl katru dienu! Būt labākai mātei savam dēlam, vairāk veltīt viņam uzmanību, nevis datoram vai telefonam.

Vienvārdsakot  - vēlos atgūt daļu no sevis un savas personības. Jo man pietrūkst sevis. Tas ir tas uz ko man  tiekties šajā gadā. Jo gribu pacelt sevi augstāk un reanimēt savus sapņus un idejas un vnk baudīt dzīvi un ķert laimes mirkļus, kuri te pat ir blakus.

Citreiz vajag vienkārši padoties spēlei un gūt laimes mirkļus atceroties visu to pozitīvāko.

20170206235242-89237.jpg

Paldies MM par šo lielisko piedzīvojumu - ķert laimes mirkļus un izzināt sevi, savus apslēptos akmeņus. Šis laiks ir vērtīgs man, kas jau sāk mainīt manu dzīvi! :))