Sapnis rudens naktī par jaunu dzīvokļa interjeru

Sapnis rudens naktī par jaunu dzīvokļa interjeru

14. Sep 2013, 17:53 Banija Banija

Pirms gada, ievācoties jaunajā miteklī, mūsu ģimenē sākās lielais iekārtošanas maratons. Tika apbraukāti neskaitāmi veikali, lai salasītu visu nepieciešamo tā iekārtošanai, jo, iepriekš dzīvokļus īrējot, mūsu arsenālā nebija pat tādu elementāru lietu, kā krēsls un galds, par gultu un sekciju nemaz nerunājot.

Piekritīsiet, ir traki, ja savā prātā jau esi iedomājies, kā ir jāizskatās, piemēram, viesistabai. Tad ej nu atrodi izsapņotā toņa svečturi vai gleznas rāmi. Tādēļ mēs ar prieku ķērāmies pie avantūras. Nakts vidū, kad visi veikali jau slēgti, izstaigājām virtuālo Anttilu, sapņojot, kā mēs iekārtotu savas istabas tagad, kad mājoklī nodzīvots jau gads.

Kā mums veicas? Domājams, ka labi, jo nebija ne asu strīdu, kā rezultātā pie mums plkst. 2:00 naktī nāktu kaimiņi, lai aizrādītu, ka esam pārāk skaļi, nebija arī draudi tādā mājoklī nespert ne kāju. Ne mazāk svarīgi arī tas, ka no rīta mūsu nakts veikums mums vēl aizvien patika. :)

Attiecībā uz mājokļa iekārtošanu mūsu gaumes sakrīt – nekādu lieku ciku-caku, nekādu lieku māla figūriņu, kas kalpo tikai kā slēpnis putekļiem, nekādu lētu laminātu, kas pēc pāris nedēļu lietošanas izskatās kā pārcietuši jau pārdesmit gadus komunālajā dzīvoklī. Mūsu miteklī valda miers, harmoniskas krāsas un pārdomātas faktūras.

Iepērkamies kopā ar Anttila: Iekārto savu sapņu mājokli!

20130903155711-55042.jpg

Anttila.lv

20130902152142-41019.jpg