Sāls ala Hotel Jūrmala Spa kopā ar mazu bērnu

Sāls ala Hotel Jūrmala Spa kopā ar mazu bērnu

30. Aug 2016, 15:31 laurlapa laurlapa

Kādu laiku atpakaļ man uzdāvināja Dāvanu servisa dāvanu Sāls alas apmeklējumu divām personām 

viesnīcā Hotel Jūrmala Spa Jomas ielā 47/49, Rīgā.

 

 

Sāls ala =mākslīgi izveidota sāls ala, kurā atrodoties cilvēks ieelpo sāls putekļus, kas veidojas no smalki samaltas sāls un tiek izsmidzināti pulvera veidā. Sāls terapiju izmanto dažādu hronisku ādas un elpošanas ceļu slimību ārstēšanā. Šī procedūra ir ieteicama imunitātes stiprināšanai un elpošanas ceļu slimību profilaksei. Sāls putekļi arī labi attīra smēķētāju plaušas.

20160830152642-44798.jpg

Tā, kā minētajai dāvanu kartei derīguma termiņš sāk iet uz beigām, nolēmām to izmantot. 

 

 

Piezvanījām uz Hotel Jūrmala Spa un rezervējām sāls alas apmeklējumu divām personām kopā ar bērnu (2gadi). Iepriekš pajautājām, vai tik mazs bērns var nākt līdzi, saņēmām apstiprinošu atbildi, ka var nākt līdzi, jo minētā sāls ala stiprina arī bērnu imunitāti. Noteiktajā laikā aizbraucām (es ar vīru un bērnu). Mūs aizveda līdz sāls alai, vajadzēja novilkt apavus, ierādīja skapīti, kur nolikt somu vai citas mantas. Vēl pirms iegājām darbiniece mums paskaidroja, ka bērns droši var pastaigāt pa sāli. 

 

Dāvanu kartē norādīts, ka sāls alas apmeklējus ilgs 40 min., darbiniece pateica, ka pēc tā laika mūs pasauks.

 

 

Ieejot sāls alā, kas ir neliela pustumša telpa ar sāli visapkārt un fonā skan relaksējoša mūzika, novietoti atpūtas krēsli, diemžēl konstatējām, ka sāls ala ir 6 nevis kā maldīgi norādīts divām personām (tur atradās vēl citi cilvēki). Esot kopā ar bērnu sapratām, ka līdz ar to jāuzvedas klusi un par laimi bērns uzvedās ļoti klusi. Līdz brīdim, kad bērns sāka spēlēties pa zemē esošo sāli, ejot no viena stūra līdz otram. Pēkšņi tur esošais cilvēks - iesaucās, lai bērns uzvedas klusāk un netraucē. Diemžēl tik mazam bērnam nav iespējams mierīgi nogulēt. Līdz ar to, izgājām no sāls alas ārā pirms laika. Jutāmies vīlušies! Jo izrādās, ka apkārtējie cilvēki ieslīguši tādā kā meditācijā, relaksā, ka viss apkārt viss traucē. Un, tik maziem bērniem tur nav ko darīt (tikai to mums neviens nepateica, bet gluži pretēji, lai līdzi ņemam bērnu).

 

20160830152807-57297.jpg