Saldēts ogu un kremsiera deserts

Saldēts ogu un kremsiera deserts

10. Oct 2013, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

20131008105102-12419.jpg

SASTĀVDAĻAS

1 kārbiņa RASA klasiskā krēmsiera;
1 glāze piena;
1 glāze svaigu ogu – mellenes, avenes, kazenes, zemenes;
2 olu baltumi;
⅔ glāzes cukura;
1 tējkarote vaniļas cukura.

PAGATAVOŠANA

20131008105112-74464.jpg

Krēmsieru istabas temperatūrā sakuļ kopā ar pienu, cukuru un vaniļas cukuru. Olu baltumiem pievieno šķipsniņu sāls un sakuļ stingrās putās. Pakāpeniski iecilā krēmsiera masā.

20131008105121-16793.jpg

Iegūto masu liek silikona veidnē un ievieto saldētavā uz 1 stundu. Var izmantot arī kēksiņu cepamās veidnes.

20131008105131-44383.jpg

Pēc stundas uz masas uzber ogas un nedaudz piespiež, lai tās iegrimst krēmā. Visu liek atpakaļ saldētavā vēl uz vismaz 1 stundu, lai saldēdiens pilnīgi sasalst līdz saldējuma konsistencei.

Receptes idejas smeltas produktirasa.lv

Projekts "Rasa. Tūkstoš recepšu noslēpums": trešais uzdevums 

20130920141638-49845.jpg


taschinka taschinka 10. Oct 2013, 11:03

Hmm,šāds vēl nav mēģināts,būs jānoprovē.