Sākusies festivāla “SUMMERTIME – aicina Inese Galante 2018” biļešu tirdzniecība

Sākusies festivāla “SUMMERTIME – aicina Inese Galante 2018” biļešu tirdzniecība

07. Apr 2018, 12:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sākusies biļešu tirdzniecība uz 14. starptautisko mūzikas festivālu “SUMMERTIME – aicina Inese Galante”, kas no 9. līdz 12. un no 14. - 15. augustam kā laba tradīcija kļūs par Jūrmalas šīs vasaras koncertsezonas kulmināciju. Šoreiz gan festivāls izpaudīsies jaunā, līdz šim nebijušā muzikālā noskaņā, pārsteidzot savus uzticīgos klausītājus ar negaidītām skaņdarbu interpretācijām un vēl neredzētiem viesiem, līdz ar to noteikti iekarojot arī jaunu publiku.

"Summertime 2018 - aicina Inese Galante" moto  - "klasika, džezs un Balkānu rokenrols" - atklāj šī gada festivāla programmas odziņas, kur dažādu žanru un laiku pasaules hiti atdzims jaunā un negaidītā izpildījumā.

Festivāla atklāšanas koncerts iezīmēsies ar izcila dziedātāja un komponista no Vācijas - Toma Gēbela uzstāšanos, kurš izpildīs dziesmas no leģendārā amerikāņu izpildītāja Frenka Sinatras repertuāra, dažas no tām duetā ar festivāla patronesi - Inesi Galanti. Toms Gēbels meistarīgi atveido romantisko Sinatras dziedāšanas manieri un pasaules līmenī tiek atzīts par vienu no labākajiem sava žanra izpildītājiem. Šogad festivāla “Summertime 2018 - aicina Inese Galante” otrās dienas apmeklētājiem būs unikāla iespēja dzirdēt Nirvana, Queen un Led Zeppelin pasaules roka hitus visā to krāšņumā Krievijas leģendārā pianista - virtuoza Daniila Krāmera un Antona Rumjanceva džeza kvarteta izpildījumā, vienmēr pulcējot pilnas tūkstošiem klausītāju lielas zāles. Akadēmiskās mūzikas cienītājiem Inese Galante ir sarūpējusi īpašu koncertu Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē. Programma, kas jau iekarojusi Nobela prēmiju laureātus Stokholmā. Visus Kusturicas visuma piekritējus Dzintaru koncertzālē kājās pacels pasaules mēroga zvaigzne Gorans Bregovičs.

Neiztikt arī bez tradicionālā "Galā Galante" koncerta ar pašmāju un ārvalstu zvaigznēm, kā arī jauno talantu priekšnesumiem. Festivāla ietvaros notiks arī pazīstamā un šarmantā itāļu dziedātāja Džovanni Kastello koncerts. Apburošas balss īpašnieks, visas pasaules publikas mīlulis un sieviešu siržu iekarotājs savā neatkārtojamajā manierē izpildīs pazīstamus itāļu hitus un balādes, sākot ar Karuzo līdz Čelentāno skaņdarbiem. Džovanni Kastello uzstāšanās festivālā būs jaunatklājums Latvijas publikai. 15. augustā ar grandiozu leģendārā muzikālā trio – Trio Paris Royale un tā izcilā solista, vijolnieka-brīnumbērna, kas savulaik ir uzstājies ar Selīnu Dionu un Robiju Viljamsu, kā arī kā arī spēlējis Romas pāvesta Benedikta XVI atvadu koncertā pašā Vatikānā. Baptiste Pawlik koncertu noslēgsies 14. starptautiskais mūzikas festivāls «Summertime – aicina Inese Galante». 

Festivāla Summertime – aicina Inese Galante koncertu biļetes ir pieejamas ‘Biļešu Paradīze’ kasēs visā Latvijā, kā arī tīmekļa vietnēwww.bilesuparadize.lv.

Vairāk par festivāla programmu un dalībniekiem – oficiālajā tīmekļa vietnē www.festivalsummertime.com

Festivālu atbalstaJūrmalas pilsētas dome, Rīgas brīvosta pārvalde, AS “Grindeks
”,t/c “Spice”, zvērināta advokāta "Viktora Tihonova birojs", VAS Latvijas pasts, viesnīca “SemaraH Hotel Lielupe”, SIA "East-West Transit", tūrisma aģentūra "AFY Travel", radio "Lounge FM 99,5", izdevniecība “Rīgas viļņi", izdevniecība “Dienas žurnāli", žurnāls “Ļubļu", žurnāls “L’Officiel Baltic", žurnāls “Riga This Week", žurnāls “Otkritij gorod", nacionālā informācijas aģentūra LETA.