Sadhana Singh Jogas festivālā šajā vasarā

Sadhana Singh Jogas festivālā šajā vasarā

23. Apr 2014, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Joga, sevis izziņa, vasaras saulgrieži un lieliska pasaules mūzika, tas viss un vēl vairāk Tevi sagaida, ja apmeklēsi otro Starptautisko Jogas un Mūzikas Festivālu Siguldā, atpūtas kompleksā „Brūveri”.

Arī šogad festivāls norisināsies saulgriežos, 20.-22.jūnijā, ar ieskaņas koncertu 19.jūnijā. Nodarbības un lekcijas ar pieredzējušiem pasniedzējiem, koncerti ar dažādu valstu mūziķiem, un kopā svinēšana. Festivāls paredzēts gan iesācējiem un mūzikas baudītājiem, gan pieredzējušiem jogas praktizētājiem.

Kundalinī jogas nodarbības festivāla laikā piedāvās viens no vadošajiem Kundalinī jogas pasniedzējiem no Itālijas. Sadhana Singh savu praksi velta jauno pasniedzēju apmācīšanai un sagatavošanai. Viņa padziļinātās studijas un izpēte Kundalinī jogā ir iedvesmojusi Sadhana Singh pašam uzrakstīt vairākas labi zināmas un atzītas grāmatas, angļu un itāļu valodā, dažas no tām: "Sadhana. Teachings for Everyday Life",  "Stretching and Breathing. Physical and Breathing Techniques to Relieve Stress", "Destined to Excel. Yoga for Men",  “Leadership and Success", "Aradhana".

Sadhana Singh ir izveidojis un šobrīd darbojas Kundalinī Jogas Atmodināšanas, Transformācijas un Realizācijas (Crystallizing the Diamond) un L&MKYT, Leadership & Asociācijā (K.Y.A.T.R.A. - Kundalini Yoga Awakening Transformation Realization Association, Dimanta Kristializēšanas projektā)

Sadhana Singh ir 20 gadu pieredze pasniedzot vingrošanu un stiepšanos, kā arī viņš ir atbildīgs par projektu "Jogas Apmācība Līderiem un Vadītājiem"(Yoga Training for Leaders and Managers), kurss cilvēkiem, kuri vada uzņēmumus un ieņem atbildīgus amatus.

Izjūtot pateicību Kundalinī jogas radītājam Jogi Badžanam (Yogi Bhajan), Sadhana Singh velta daudz sava laika, darbojoties kā psihologs un izmantojot savu skolotāja pieredzi, lai rādītu virzienu un iedvesmotu citus.

Vai esi gatavs sevis izzināšanai un kārtīgai ķermeņa izstaipīšanai? Tiekamies festivālā...