Rotas mīlestībai un atmiņām

Rotas mīlestībai un atmiņām

04. Sep 2014, 09:55 nosiguldas nosiguldas

Aizveru acis un atgriežos savā bernībā. Es bieži redzēju vienu sapni: Es dejoju pils zālē, skan Dārziņa melanholiskais valsis un man ir gara gaisīga materiāla kleita viršu krāsā. Mani ritā smalkas rota ar sarkaniem un baltiem akmentiņiem. Tās ir pērles un granāts. Tada ir sapņu rota, kuru es pagaidām vēl nekur neesmu redzējusi.

20140904094135-12617.jpg

Granāts ir vēl viens akmens, kas mani vilina. Sarkanā, uguns krāsā, tajā ir kaut kas maģisks. Iespējams tieši tapēc man gribās to iegūt, jo man viņš ir nesaprotams.

20140904094759-27345.jpg

Granāts esot mīlnieku akmens tas stiprina raksturu, dod pārliecību par saviem spēkiem. Dod enerģiju visam organismam. Veicina mīlestību uz darba prieku, centību, pieķeršanos, izpratni, sirsnību un godīgumu. Nes veiksmi aktīviem, mērķtiecīgiem, emocionāliem cilvēkiem. Īpaši labs uguns zīmes cilvēkiem.
Ja palasa raksturojumu, tad noteikti šis aknems ir mans.

20140904094841-91996.jpg

Pērles tā ir mana dzīves mīlestība un tapēc es noteikti vēlētos papildināt savu kolekciju ar īstu Maljorkas pērli. Arī pērles raksturojums ir man atbilstošs, tas arī izskaidro to, ka es ļoti labi jūtos nēsājot šo akmeni.
Japāņiem pērles skaitās jaunības atgūšanas līdzeklis, tas palīdz dažādos veidos pielietot savus spēkus un iespējas, objektivizēt pasauli un situācijas.
Es esmu ievērojusi, ka, ja pērles ir daudz, man ir sajūta, ka tās ir smagas, tapēc es izvēlos rotas, kur ir tikai dažas  pērles..

Pati galvenā rota, kurai ir lemts pavisam drīz pievienoties manām pastāvigām mīlestībām ir sudraba laulību gredzens. Mans vīrs ir tehnisks darbinieks un strādājot viņam salūza laulību gredzens. Oktobrī apritēs astoņi gadi kopš mēs esam kopā. Pirmo laulību gredzenu viņš dāvināja man,tagad dāvanu viņam pasniegt vēlos es. Es to nevaru izskaidrot, bet ir tomēr kaut kas īpašs šajos pāru gredzenos. Man ir sajūta, ka es mazu daļiņu no viņa vienmēr nēsāju sev līdz. Tā ir mīlestība un atmiņas, kas vienmēr ir kopā ar mani. Pieskaroties gredzenam, pie sevis pasmaidu, jo te ir viņa acu skatiens mūsu kāzu dienā un mūsu pirmais valsis, mazās Katrīnes piedzimšana un ilgas, brīžos, kad esmu tālu no saviem mīļajiem.