Ronītis man palīdzēja aizdzīt iesnas!

Ronītis man palīdzēja aizdzīt iesnas!

03. Nov 2016, 13:04 Banija Banija

Pēdējā laikā par Silvanols aktivitātēm man gribās teikt „malači”. No salīdzinoši maza produktu portfeļa, pateicoties noteikti gan Olainfarm investīcijām, gan arī veiksmīgam mārketingam, Silvanols ir pierādījis, ka Latvijas uzņēmums tiešām VAR!

Pietuvojoties ziemīgam laikam, mūsu zāļu plauktiņā nonākuši vairāki bērniem domātās sērijas produkti, kas marķēti ar Ronīša bildi. Domājams, tēls izvēlēts veiksmīgi, jo Robertam ir vienmēr jautājumi par Ronīti. Piemēram, kāpēc Ronītis bildītē ir bēdīgs? Tāpēc, ka viņam ir iesnas, bet ar šīm zālītēm viņš no tām izārstēsies.

Šajā nepastāvīgajā laikā, kad te līst, te atkal snieg un dažkārt uzspīd arī pa kādam saules stariņam, iesnas ir pavisam loģisks pavadonis, kas gan izraisa būtisku diskomfortu. Tāpēc arī bijām priecīgi tikt izvēlēti par vienu no tiem, kuri varēs testēt Silvanols RinoQuick plāksterus. Tiesa, sākotnēji biju ļoti skeptiski noskaņota un uz lielu ieguvumu necerēju.

20161103130409-78219.jpg

Tātad, kā tas strādā – vakarā, kad jau izlasīta pasaciņa un laiks likt galviņu uz spilvena, uz pidžamas pielīmēju plāksterīti. Pirmajā vakarā smarža šķita ļoti spēcīga un dažbrīd pat atsauca prātā dažādas smaržas tabletītes, kuras mēdzu likt atvilktnēs, lai smaržotu veļa. Kad Roberts bija aizmidzis, klausījos, kas nu būs. Iesnas Robim bija pamatīgas, tādēļ liels bija mans prieks, ka šajā naktī dēlēns elpo pavisam mierīgi un brīvi. Pēc pirmajām divām naktīm, kad izmantojām plāksterus, Robis paziņoja, ka ronītis viņam palīdzējis tikt vaļā no iesnām. Tiesa, būsim godīgi. Nedomāju, ka tas ir tikai ronīša nopelns, bet gan kompleksi visu mūsu lietoto medikamentu kopdarbs. Protams, arī Silvanols plāksteru, kas noteikti ar savu spēcīgo lavandas, eikaliptu un piparmētru aromātu palīdzēja naktī deguntiņam elpot vieglāk.

Par ko es šaubījos, pirms pirmā RinoQuick plākstera uzlīmēšanas? Par to, ka nākamajā rītā pidžama noteikti būs metama ārā, jo tā būs apķipusi ar līmes gabaliņiem no plākstera. Tomēr nekā. Plāksteri noņēmām un nepalika uz apģērba nekādas pēdas no tā.

Par ko es biju nedaudz vīlusies? Ieraugot uz iepakojuma Silvanols logo, nopriecājos par latviešu izdomu un inovācijām. Tomēr, papētot iepakojumu, secināju, ka Silvanols ir vien minētā produkta importētājs, bet ražots tas tiek Korejā.

Katram gadījumam, mums nākotnei iegādāta vēl viena RinoQuic plāksteru paciņa, jo ziema taču gara, un šīs noteiki nebija pēdējās iesnas.

Banija Banija 03. Nov 2016, 14:00 lauvinja

Es nemaz necenšos apgalvot pretējo. Ne velti ievadā minu, ka Silvanols ir starp tiem vietējiem uzņēmumiem, kas parāda, ka arī Latvija Var!

lauvinja lauvinja 03. Nov 2016, 13:50

Bet ir ļoti daudz produktu, ko Silvanols ražo tepat latvijā!