Roku kopšana nav iedomājama bez kvalitatīvām ziepēm

Roku kopšana nav iedomājama bez kvalitatīvām ziepēm

11. Jan 2017, 16:19 FejuFeja FejuFeja

Eko dzīvesveids mūsu mājās ir nevis modes lieta, bet gan ikdiena, kura mūsmājās ienākusi pirms aptuveni pieciem gadiem, kad domājām par pirmo bērniņu, un palikusi uz palikšanu.

Pie mums neatradīsiet mazgāšanas līdzekļus, kuros iekšā visa Mendeļejeva tabula, vai arī ķermeņa kopšanas līdzekļus, kas smaržo pēc plastmasas rozēm un pēc kuriem vēl vairākas nedēļas visa māja ož pēc nedabīgas lavandas.

Tāpēc ar prieku pieņemu un izmēģinu visu, kas atbilst maniem kritērijiem par dabīgumu, lai paplašinātu savus apvāršņus un dažādotu savu iecienīto mazgāšanas, tīrīšanas un ķermeņa kopšanas līdzekļu klāstu.

Līdz ar mazulīša ienākšanu pasaulē, mana roku āda ir kļuvusi sausa, tā sprēgā, lobās un šķiet pāris nedēļu laikā novecojusi par vairākiem gadiem. Ja līdz šim es bieži mazgāju rokas, tad tagad to daru vismaz trīs reizes biežāk. Un tas nepaliek bez sekām. Izlīdzos ar regulāru roku krēmu lietošanu, taču rokas tāpat jūtas diskomfortā.

Tāpēc prieks par jaunu atklājumu – Tri-Bio Natural šķidrajām ziepēm. Manas novērotās šo ziepju priekšrocības – bez smaržvielām un krāsvielām, izgatavots no dabīgām vielām un, kas galvenais, nesausina manu jau tā jutīgo roku ādu.

Tas noteikti ir nevis tikai ziepju nopelns, bet gan to kombinācija ar manu roku krēmu, taču pēdējā laikā mana raupjā roku āda ir kļuvusi patīkamāka, tā vairs nelobās. Tāpēc pavisam noteikti ir vērts iegādāties kvalitatīvu roku mazgāšanas līdzekli, lai rūpētos par savu un savu tuvinieku veselību un zaļāku dzīvesveidu.

P.S. Ziepes pavisam noteikti var lietot arī bērni, jo tās ir ieguvušas Eko sertifikātus un ir piemērotas arī bērnu maigajai ādai.

12. Jan 2017, 00:36

Tieši šajās šķidrajās ziepēs esmu ļoti vīlusies. Rokas sāku mazgāt ar tikai tām un nākošajā dienā rokas bija kļuvušas sarkanas, ar mazām mikro-brūcītēm, sāpīgas. Tiklīdz pārtraucu lietot šīs ziepes, roku āda atkal lēnām kļuva normāla.