Rokdarbnieces - sarosās !

Rokdarbnieces - sarosās !

06. Feb 2013, 06:58 anuxe anuxe

Sveikas visas māmiņas, kurām interesē viss kas saistīts ar rokdarbiem - sākot ar adīšanu, izšūšanu un beidzot ar vienkāršu papīru origami. Vēlos apvienot visas rodošās māmiņas un iesaistīt arī bērnus, kuriem jau sāk interesēt vai jau nodarbojas ar rokdarbiņiem.

Vēlos veidot diskusijas, izveidot konkursiņu un vienkārši labi pavadīt laiku runājot un daloties ar šobrīd aktuālām tēmām, kas saistās ar rokdarbiem, vai ko mēs šobrīd daram mājās brīvajā brīdī, lai iepriecinātu sevi un sev mīļos.

Izveidoju arī Forumu, kur varam tuvāk diskutēt, kur varat ieteikt savas idejas, kas šobrīd ir tieši aktuāls un interesē. Teikšu godīgi - rokdarbu pasaule man atvērās nesen, kad sāku gaidīt savu mazuli, tad arī uz sāku savu pirmo darbiņu un pamazām tagad attīstu to, kas man patīk, saista un interesē.

Šobrīd ir ideja par nelielu pašmāju konkursiņu, bez balviņām, bet ar ideju ieriecināt mīļo cilvēku Valentīndienā, taču pirms es izsaku savu domu un ideju, ko mēs varētu veidot, vēlos lai Forumā savu dalību Rokdarbu klubiņam piesaka vismaz 10 māmiņas.

Gaidu aktīvas māmiņas, jaukas idejas un veidosim savas dienas labākas ar jaukām lietiņām.

aab aab 06. Feb 2013, 11:38

mani arī varat ieskaitīt rokdarbnieču pulciņā 😀
man patīk daudz kas - sākot ar šūšanu un tamborēšanu un beidzot pat ar metālapstrādi (mazliet profesionālākā līmenī), kas nebeidzas tikai pie auskaru kabināšanas, bet arī pie jau nopietnākiem darbiņiem 😀

ruta27 ruta27 06. Feb 2013, 08:54

ari man patik gan adit ,gan tamboret😀

annijalise annijalise 06. Feb 2013, 08:23

domāju ka mani tas varētu interesēt,
šodien kā reiz došos uz seminārnodarbību, labi smalkāk vēlāk pastāstīšu.
gan mums būs ar ko padalīties katrai.