Relaksējamies ar Relaxen

Relaksējamies ar Relaxen

24. Mar 2017, 09:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Man ir emocionāli sarežģīts gads, dažkārt nervi pieviļ. Kāpēc tas tā, grūti teikt, bet man analīzēs parādās arī zems D vitamīna līmenis, kas ļoti ietekmē emocionālo stāvokli, un vēl ir vairāki citi rādītāji, kas ir ārpus normas. Jau otro gadu lietoju magniju un kāliju, pēc tam pieslēdzu arī D vitamīnu. Pēc tam, kad izdevās trūkumu izlīdzināt, dvēselē atkal sāka dziedāt putniņi.

Nu, protams, viss nav tik vienkārši. Aptuveni prims pusgada es izgāju Nervostrong kursu un vitamīnu kursu, un ļoti labi zinu starpību PIRMS un PĒC.

Pagāja laiks, un atkal gribas harmoniju dvēselē, un tāpēc es pieteicos priekš manis jaunu līdzekļu testēšanai - lai gūtu emocionālo līdzsvaru.

Tiku pie paciņas ar līdzekļiem, kas jātestē, sāku prātot, kad visu varēšu izmēģināt, bet viss atrisinājās pats no sevis.

Tēja Relaxen

Tēja emocionālā līdzsvara gūšanai un ādas problēmu samazināšanai, ko izraisījis stress.

Praktiski nevienu nomierinošo tēju nedrīkstu, jo gandrīz katrā no tām ir vai nu piparmētras, vai melisa, no kā man momentāli krītas jau tā zemais asinsspiediens.

Bet šajā tējā (redzu pirmo reizi ko tādu) ir gan viens, gan otrs. Tātad, sastāvs: Pasifloras laksti, melisas lapas, auzu laksti, kliņģerītes ziedi, piparmētras lapas, māteres laksti, lavandas ziedi, apiņu ziedkopas.

20170316134458-70629.jpg

Kāds man bija pārsteigums, kad, attaisot iepakojumu, ieraudzīju, ka katrs tējas maisiņš ir nevis papīra iesaiņojumā, bet gan tādā kā matētā audumā, kas neļauj tējai izbirt.

Un te pie manis atbrauca tante. Viņai arī ir nelieli miega traucējumi. Naktīs dzird katru kustību, vīra krākšanu, un tādēļ mostas. Mājās ir arī nelielas problēmas ar caurulēm. Un es viņai piedāvāju izmēģināt tēju ar karoīti medus. Pilnīgi apbrīnojami, bet viņa bija sajūsmā par tējas garšu - ļoti maiga, izteikta zāļu garša, aromātiska tēja, tiešām patīkama.

Kas bija vēl pārsteidzošāk - dziednieciskās tējas īpašības bija jūtamas uzreiz, pēc dienas viņa man piezvanīja un ar sajūsmu teica, ka gulējusi brīnišķīgi, un nav dzirdējusi nekādas skaņas, ne TV, ne to, kas notiek blakus istabā, un tas ir tiešām brīnums, jo jau daudzus gadus viņai miegs ir visai trauksmains.

Ļoti ceru, ka rezultāts tikai nostiprināsies.

20170316134514-21805.jpg

Tabletes RELAXEN FORTE ņēmu uz sevi.

Pirmkārt, ērti lietot - 1 reizi dienā, uz nakti. Otrkārt, tās ir stiprākas par citiem līdzekļiem.

Uztura bagātinātājs. Relaxen Forte tabletēs esošie ārstniecības augi nomierina un līdzsvaro nervu sistēmu. Melisa un vilkābele sekmē relaksāciju un atpūtu. Baldriāņi un apiņi dabiskā veidā mazina uzbudināmību, palīdz iemigt un uztur labu miega kvalitāti. Mātere uzlabo nervu sistēmas darbību.

20170316134537-38598.jpg

Un te bija apbrīnojama iedarbība jau no pirmās tabletes, un iedarbība pārbaudīta uz visiem 1000%. Sanāca lūk kas.

Mazais apslimis, un cēlās ik pēc pusstundas divas naktis pēc kārtas. Es cēlos, mazgāju, šūpināju, liku gulēt tā, it kā tas viss man patiktu un piederētos pie ikdienas kārtības. Bez aizkaitinājuma par to, ka neesmu izgulējusies. Vienkārši bērnam palīdzēju tikt galā ar nepatīkamajām sajūtām. Un ziniet, lai cik viņam būtu slikti, viņš redzēja, ka mamma ir mierīga, koncentrējusies, un viņš arī uzvedās labi, līdz viņam fiziski kļuva slikti - bez psihošanas, histērijām un asarām.

Lai cik apbrīnojami tas būtu, bet jau pēc vairākām šādām naktīm, es jutos pilnībā mundra un svaiga. Tagad ceļos ar bērniem septiņos no rīta, un realizēju arī savas vajadzības un vēlmes.

Protams, ir arī pa kādam brīdim, kad nevar izturēt, bet tādi brīži ātri apdziest, teju vienā mirklī, bez sevis "sagruzīšanas" uz visu dienu, un ceru, ka mans emocionālais līdzsvars, kas tiek izsists no sliedēm sieviešu cikla sākumā, arī tiks kontrolēts, nevis kā pēdējos gados - kad no manis laužas ārā trakojoša lauvene.

20170316134559-82391.jpg

Vienīgais, kas man nepatika - priekš kam tādu lielu iepakojumu vajag, ja tur iekšā ir tikai viena šālīte ar tabletēm. Manuprāt, lieka papīra tērēšana.

Kapsulas Relaxen caps tika manu bērnu tētim. Saspringts darba grafiks, saraustītas naktis, nenormēta darba diena.

Relaxen Caps ir dabīgs augu komplekss ar nomierinošu iedarbību, sekmē emocionālo līdzsvaru un stabilizē garastāvokli. Veicina mierīgu atpūtu pēc dienas stresa un veselīgu miegu.

Miegs viņam vienmēr bijis labs, ar to it kā problēmu nav. Visdrīzāk, viņš kļuvis daudz nenoturīgāks emociju ziņā, mēdz uzsprāgt. Un pēc mana piedāvājuma padzert kapsulas, viņš neprātojot piekrita. Viņš, protams, neizceļas ar regulāru zāļu lietošanu, bet ne šajā gadījumā par to varētu runāt. Katru vakaru redzu, ka dzer kapsulas, un, varbūt tā ir sakritība, bet nekontrolētu emociju vairs nav. Atgriezies ir tas mierīgais cilvēks, ko pazinu agrāk. Vismaz mājās.

20170316134629-86717.jpg

Ne visu augstākminēto var lietot bērni, bet Relaxen balzamu var no 3 gadu vecuma. Es sen jau pētīju variantus, kā palīdzēt manam ļoti aktīvajam un emocionālajam bērnam, īpaši saspringtā mācību gada nogalē. Šajā gadā viņam ir izlaidums bērnu dārzā, izlaiduma grupa, nodarbības līdz 17:00. Mācās viņi nopietni, apgūst daudz ko jaunu, neatgriežoties pie iepriekšzināmā.

Dažkārt vakaros bērns vienkārši kliedz, raud un viņu ir grūti nomierināt. Ar miegu ir tā, ka vakarā nevar nomierināt, agri gulēt nevar nolikt - te uz tualeti, te darbošanās, te grāmatas, te TV, te apvainošanās, te asaras, te trako ar tēti vai brāli un nevar iemigt līdz pat 11-12tiem naktī, bet pēc tam agri ceļas un dārziņā sūdzas, ka viņš neizgulējies atnāk, staigā miegains, ar diendusu viņam ir par maz, un vakarā atkal viss no gala. Bet agrāk izņemt no dārziņa arī nevar, jo ir nodarbības, un arī mājās pēc tām gribas ko padarīt, un tas viss ietekmē viņa miegu un emocionālo stāvokli kopumā.

Vienvārdsakot, nekas nenotiek tāpat vien. Te nu arī balzams, ko izmēģināju uz sešgadīgo dēlu.

Relaxen balzāms sekmē emocionālo līdzsvaru un normalizē garastāvokli. Veicina atpūtu pēc dienas stresa un veselīgu miegu. Relaxen balzāma ieteicamā diennakts deva ir divas ēdamkarotes - 30 ml.

Sastāvs: Medus un cukura maisījums, Augļu un/vai ogu sula, Asinszāles ekstrakts (1:10 25 % etilspirtā), Māteres ekstrakts (1:10 25 % etilspirtā),  Melisas ekstrakts (1:10 25 % etilspirtā),

Vilkābeles ekstrakts (1:10 40 % etilspirtā), Vīgriezes ekstrakts (1:10 40 % etilspirtā), Baldriāna ekstrakts (1:10 70 % etilspirtā), Apiņu ekstrakts (1:10 45 % etilspirtā), Attīrīts ūdens, Nātrija benzoāts (E 211) (konservants).

Lietošana: Lieto iekšķīgi vienu reizi dienā, vakarā, 1 līdz 2 ēdamkarotes (15 – 30 ml). Ieteicams bērniem no 3 gadu vecuma pa vienai tējkarotei (5 ml) vakarā. Pirms lietošanas sakratīt!

20170316134839-80347.jpg

Vai tas ir labi vai nē, bet zāles dēlam patīk, īpaši saldie sīrupi, un te tāds bonuss, tāpēc ar lietošanu nekādu problēmu nebija.

Sakritība vai likumsakarība - sīrups iedarbojās tiešā vārda nozīmē no pirmās karotītes. Pirmajā vakarā dēls vienkārši izslēdzās vēl pirms desmitiem vakarā. Pēc tam bija skaidrs, ka svarīgi ir iedot zāles savlaicīgi, attiecīgi, ap 20:00, tātad, pēc 21:00 bērns sāk mierīgi gatavoties naktsmieram, un gandrīz uzreiz kā pieskaras spilvenam, tā iemieg, dažreiz pat izrunāties nepagūstam.

Viņš pats pat jūt, ka tas ir sīrups, kas iedarbojas, jo tik agri nekad nav iemidzis. Pilnīgi tā arī saka - zāles sāk iedarboties, kājas neklausot, griboties pagulēt, un tas jau nozīmē - uzreiz iemigs. Dārziņā arī sūdzas jau mazāk.

Sīrups ir skaistā, caurspīdīgi sarkanā krāsā, un patīkama - zālīšu saldenā garša. Tāpēc viegli dzert - gan pieaugušajam, gan bērnam.

20170322230654-56862.jpg

Vēl pirms pieciem gadiem biju skeptiska pret dažādiem nomierinošiem līdzekļiem, kas normalizē nervu sistēmu, īpaši, ja līdzeklis skaitās dabīgs. Bet tagad esmu pārliecināta, ka pateicoties tiem var ne tikai labi izgulēties, bet arī uzlabot dzīves kvalitāti.

Илона (maminklub.lv)