Reiki meditācijas nodarbība

Reiki meditācijas nodarbība

14. Feb 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Turpinām lielisko tradīciju un reizi mēnesī tiekamies Reiki meditācijas nodarbībā. Šī mēneša un nodarbības tēma – RADOŠUMS! Aicinām Labo Sajūtu Laboratorijā 19. februārī plkst.18:00!

Ir daudz dzirdēts par Reiki dziednieciskajām īpašībām. Bet kā Reiki veicina radošumu? – Bez tā, ka cilvēks atbrīvojas no iestrēgušiem domāšanas paradumiem un mazinās miegainība, strādājot pie kārtējā radošā projekta, ir vēl daudz citu lietu, kas uzlabojas, ja praktizējam Reiki:

1.Telpa. Reiki paplašina telpu starp praktizētāju un viņa domām un sajūtām. Praktizēšanas laikā rodas telpa, kurā atklājas tas, kas parasti slēpjas zem steidzīgā prāta. Bet, kad šī iekšējā telpa atveras, tad virspusē burbuļodamas paceļas daudz jaunas idejas un atklāsmes.

2.Fokusēšanās. Pat visveiksmīgākajam māksliniekam ir jācenšas pievērst sev garām skrienošās pasaules uzmanība. Reiki palīdz palikt saistītam ar savu radošo ideju un koncentrēties uz to, ko cilvēks dara, pat tad, kad no tās sauc projām aktīvā pasaule un cilvēka paša prāts.

3.Pieņemt sarežģīto. Reiki palīdz pieņemt dzīves sarežģītību. Paradoksāli, tomēr, ja cilvēks spēj izturēt haosu, viņš spēj labāk paust arī vienkāršību, bet tas savukārt ir radošuma pamats.

4. Skaistuma uztvere. Līdz ar Reiki nāk apzināšanās un saasinās jūtīgums, kas dod iespēju vairāk saredzēt. Cilvēks saskata skaisto it visā.

5.Pieņemt nepastāvību. Reiki atver acis uz pārejošo, jo meditācijas laikā praktizētājs pamana, cik viss ir mainīgs – kā ķermeniski, tā emocionāli. Arī radošums ir plūstošs un fleksibls, ne fiksēts.

6.Dziļais un nopietnais. Līdz ar iegrimšanu sevī, paveras iespējas piekļūt arī radošuma pamatiem. Bet tur slēpjas pamatīgums, svarīgums un pilnība.

7.Enerģija. Praktizējot Reiki, samazinās vajadzība pēc miega. Tas ir svarīgi radošajam darbam, kas prasa garas darba stundas un spēju jebkurā mirklī nodrošināt sev atpūtu. Bet neapzināts miegs ne vienmēr atpūtina gan ķermeni, gan prātu.

8. Sadarbība. Reiki dod iespēju vieglākai saskarsmei ar apkārtējiem. Palielinās spēja redzēt to, kas atrodas aiz emocionāliem uzliesmojumiem.

9.Radošais impulss. Reiki dod iespēju ne tikai sajust pēkšņu iedvesmu, bet arī būt radošā redzējumā - nepārtraukti.

10.Pašizpausme. Garīga atbrīvotība – tā ir lielāka brīvība no prāta, no pasaules un no laika. Saprotot, ka mēs neesam tikai mūsu prāts, atveras vesela jauna liela pasaule, kurā aizvien mazāk darbojas ierastās kultūrvides programmas.

Reiki meditācijas nodarbība notiks: 19. februārī plkst.18:00 – 19:30

Reiki meditācijas nodarbību vadīs Reiki meistare un meditāciju vadītāja Ilze Pavasare

Cena: 10 EUR

PIESAKIES:
www.karstajoga. lv

tel.67 887 581 vai 29 330 280