RECEPTE: Cāļa kebabi mīklā

Māmiņu klubs
Māmiņu klubs 31. decembris 2017 00:00
1434

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums PF "Ķekava" maigo cāļa filejas gabaliņu
  • 400 g kārtainās rauga mīklas
  • 1 ola
  • garšvielas, sezama sekliņas vai rīvēts
  • siers
  • 8 koka irbulīši

 

Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru un cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.

Gaļu sagriež vienādos kubiņos un uzdur uz koka irbulīšiem. Kārtaino mīklu atkausē un sagriež astoņās vienādās strēmelēs. Katru strēmeli ar rokām mazliet izstiepj garumā un, aiz viena gala pieturot, aptin apkārt gaļai. Iesmiņus apsmērē ar sakultu olu un kārto uz cepešpannas. Katru sagatavi pārkaisa ar iecienītām garšvielām, sezama sēkliņām vai rīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī 20–25 minūtes. Var pasniegt gan siltus, gan aukstus.

20151109154047-70729.jpg

"Cāļa gaļas ēdieni", Bonappetit.lv

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies