Nepieciešamie produkti: Cūkgaļa , šampinjoni, Rasas krēmsiers , sāls, pipari, kartupeļi.
Garnēšanai: marinēts gurķis, Rasas krēmsiers un paprika.
Sākumā sagriež gaļu un to saklapē.
Gatavojam pildījumu.
100g šampinjonus, pus kārbu krēmsiera ,nedaudz sāli un piparus.
Samaisa un liek uz gaļas.
Tad rullē ciet un sasprauž ar koka irbuļiem.
Tad liek uz sakarsētas pannas un lielas uguns , apcep brūnus.
pa to laiku liek vārīties kartuleļus. pavāra kādas 7-10 min. pēc tam kopā ar gaļas rullīšiem cep cepeškrāsnī 200 grādos 20 minūtes.
Kamēr cepas gaļa ar kartupeļiem ,gatavoju mērci.
Svaigus šampinjonus apcepu uz pannas kur pirms tam cepās gaļa.
pievieno rasas krēmsieru un pasautē dažas minūtes.
Arī mērce ir gatava.
Sākam servēt!.
nr.1.
gaļas rullīts
ar kartupeļiem
krēmsiera cepurīte ar marinēta gurķa rozīti un papriku.
Lai labi garšo!
nr.2.
Gaļas rllīši, kartupeļi, šmpinjonu mērce ar Rasas krēmsieru un gurķis ar papriku.
Sanāca tiešām gardas vakariņas kāzu jubilejas priekšvakarā!