25.04 17:00-18:30
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 13
Rabarberu sezona rit pilnā sparā.Tad nu arī mēs cepam rabarberu kūkas,jo tās ir patiesi gardas.
Šoreiz tāda pavisam vienkārša- smilšu mīkla
Mīkla: 300g miltu
90g cukura
1/2 tēj.k. sodas
150g auksta sviesta
2.ēd.k. skābā krējuma
Visas sastāvdaļas samīca kopā un bumbu ieliek uz 30 min. ledusskapī.
Tikmēr sagriež rabarberus.
Mīklu ieliek pannā ar maliņām uz augšu. Sadursta ,lai neceļas augšā. Ieliek cepeškrāsnī 220 grādos uz 10 minūtēm.
Pēc tam ņem laukā, pa virsu liek rabarberus, pārlej ar olu un krējuma maisījumu.
2 olas, 4 ēd.k. skābā krējuma, 6 ēd.k. cukura , vanilijcukurs-visu sakuļ kopā .
Liek cepties 180 grādos 25 minūtes.
Kad kūka gatava ,atdzesējam un mielojamies!GArda ir gan auksta,gan silta!
Pašai smiekli nenāk par uzrakstīto?! Man tiešām nav ko darīt ,kā vērt vaļā rakstu n-tās reizes.😃 Un cik zinu neviens nenosaka uzvarētāju pēc tā ,cik reizes rakts atvērts!
😀 prieks ,ka noderēja! šī ir samērā vienkārša un garšīga. Var likt klāt arī zemenes vai ābolus!😀
Izskatas gardi!Starpcitu LIELS paldies par NAPELEONA kukas recepti!Uztaisiju un ta bija pirma reize un bija riktigi ok!!!Manejies ari bija sajusma!👍😃