Pucēšanās prieks

Pucēšanās prieks

14. Dec 2014, 20:28 Iveta - tereeze Iveta - tereeze

Sveiki, vēlos pastāstīt par sevi!

Nu ko lai saka, ar savu ārieni neesmu īpaši apmierināta, bet neesmu arī zemē metama. Man ir skaisti, gari brūni mati, par kuriem vīrs ir tik lielā sajūsmā, ka neļauj man tos nogriezt pat par centimetru. Vēl es lepojos ar savām skaistajām brūnajām acīm un domāju, ka sejas vaibstiem arī nav ne vainas. Un protams es savu skaistumu mēģinu izcelt, ar glītu frizūru un nepārspīlētu meikapu.

20141214202717-53933.jpg

Sevi raksturot ir grūti, bet tā padomājot pats pirmais ko es sevī varētu uzsvērt ir draudzīgums. Vīrs saka, ka esmu apburoša, eleganta un gracioza. Paldies viņam par pašapziņas celšanu! Es vienmēr mēģinu izskatīties nevainojami, apģērbu cenšos saskaņot. Ņemu vērā krāsu salikumu un izmantoju aksesuārus. Manas mīļākās krāsas ir zila, tirkīza un blāvi sarkana. Parasti izvēlos pieguļošu apģērbu. Žaketes ar neparastām detaļām, rotaslietas un zīda šalles pasteļtoņos. Pa mājām man ir sportiskais stils, darbā – klasiskais stils un esot ārpus mājām un darba ģērbjos romantiski. Nekad nevelku platu apģērbu, jo man ir skaista figūra un vēlos to izcelt. Mīļākais apģērba gabals mājās ir džinsi, bet ārpus mājas velku kleitas.

20141214202752-53931.jpg

Savu garderobi vēlētos papildināt ar košākiem apģērba gabaliem un gribētu tajā redzēt vairāk kleitu un svārku, jo pašlaik manā garderobē var ieraudzīt pārsvarā tikai melnos un pelēkos toņus, kā arī pārsvarā ir bikses un legingi. Savu stilu veidoju pēc tā brīža noskaņojuma un brīžiem tas notiek spontāni – vienkārši ieraugi kādu apģērbu un viss – man to vajag, nemaz nedomājot vai to varēs kam pieskaņot! Un dažreiz tie spontānie pirkumi ir pat veiksmīgāki par apdomātajiem.

Iepērkoties es pievēršu uzmanību apģērba kvalitātei un cenai, zīmoli man neko neizsaka.