Publisks fui RIMI Biķernieku ielā!!!!!!!!!

12. Feb 2014, 15:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs iepērkamies biežāk šajā rimi veikalā. Tā nu sanācis. Vēlējos citas māmiņas pabrīdināt, lai uzmanīgi skatās derīguma termiņus precēm, jo šis veikals (pieņemu, ka arī citi rimi tāpat dara) vienmēr priekšā izliek preces, kurām ātrāk termiņš beidzas, bet aizmugurē svaigākas. It kā viss jau šķiet godīgi, jo būtībā veca viņa nav, bet tas ir ļoti nesmuki. Tāda sajūta, ka pircēji tiek uztverti kā cūkas, kurām iešķiebt vispirms veco, bet tad svaigāko kāds cits paņems, kurš varbūt veikalā būs vērīgāks.

Kapēc man tik ļoti tas viss tracina un šorīt ir garstāvokli sabojājis? Tapēc, ka vakar vīrs bija veikalā, un kā jau vīrietis ātri ieskrēja, paķēra visu, ko biju lūgusi atvest, un atbrauca mājās. Šorīt domāju, ka varētu brokastīs apēst to gardo Smiltes saldo biezpienu ar rozīnēm. Mans prieks bija sabojāts, jo viņam rīt termiņš beidzas. Jā, svaigs vēl skaitās 12h, bet biezpieniem ir tāda specifika, ka ja termiņš iet uz beigām, tad jau pirms termiņa dienu ir jūtama tāda kā smaka vai vecuma piegarša. Man ir žēl, ka tā vietā nācās taisīt siermaizes, un samierināties ar izmestu 1,08euro naudu. Teorētiski viss ir godīgi no veikala puses, bet praktiski nē jau augstāk minētās situācijas dēļ...un tā viņi dara ar visām precēm-jogurtiem, maizēm, krējumiem utt. Tāpat arī ir precēm ar akcijām-skaties:"Oho!Laba cena!" Bet tad paliec reāls, un sāc skatīties kapēc. Jo termiņš atkal beigsies rīt vai jau šodien. Un atliec nost to lietu.

Būsim uzmanīgas!

kerstyna kerstyna 12. Feb 2014, 18:58

Ak.... kāda skāde, kāda nelaime... Skābpiena produkti ir ēdami arī pēc termiņa, vismaz divas dienas pēc. Bet pārēteriskām būtnēm jau viss ir savādāk....
Veikala noziegums - pārdeva preci ar vēl derīgu termiņu. Šausmīgi.

inese33 inese33 12. Feb 2014, 15:59 Lara22

Protams ex kasieres un pārdevējas nav cacu kontingents😃😃

lauvinja lauvinja 12. Feb 2014, 15:26

Godīgi - nesaprotu par ko cepiens!

Bode rīkojas legāli, termiņš vēl nav iztecējis. Ne jau bode nosaka cik ilgi konkrētais produkts atbilst visiem kvalitātes kritērijiem! Ja tev šķiet, ka produkts ar vēl derīgu lietojuma termiņu neatbilst kvalitātes prasībām - dod ziņu ražotājam! Un kašķējies uz velna partaušanu!

Tas, ka uz akciju ir preces, kurām tuvojas termiņa beigas, ir tikai normāli - gribi pērc, negribi nepērc! Nav tak spiesta lieta!

12. Feb 2014, 15:09 blondinka333

Šis māmiņu klubs ir pilns negācijām. Vienkopus vairākas jaunās māmiņas laikam ir visīstākais odžu bars. Negulētas naktis un savstarpējās attiecības sievieti padara par īstu īgunumpodu. Un internets ir vislabākā vieta, kur izlādēties. Uzreiz mani norej pa princesi uz zirņa, pasniedz kā pēdējo stulbeni utt. Nu paldies! Vai cilvēki lasīt neprot? Mans mērķis bija informēt cilvēkus, lai neiegrābjas pusvecās precēs. Teicu:"Būsim uzmanīgas!" Cilvēku iepirkšanās paradumi ir dažādi. Ne visi (tajā skaitā arī mans vīrs) nepēta produktus. A te uzreiz ex kasieres un veikalnieces brēc par precēm, pārdzīvo, ka redz man kā patērētājam kaut kas var arī nepatīk, un es par to neklusēju. Tātad cik noprotu, ka šeit esošajām "dāmām" viss ir ok, un mans raksts tik tāds izsmiekls vien ir. Ok! Lai tā būtu.
Acīmredzot šis nav mans kontingents, un labāk būtu pārstāt blogot, nevis kasīties ar mājsaimniecēm!

zacc zacc 12. Feb 2014, 14:28 fox15

hm, nu ja tiešām ir veca garša vēl derīgam produktam, tad var mēģināt nest atpakaļ uz veikalu. Kaut vai painformēt, lai pieskata, kā uzglabā.

(a es no laukiem, man nav problēmu ēst arī ar notecējušu termiņu, ja glabāts manā ledusskapī un garša, smarža un konsistence ir laba).

Kurkuleens :) Kurkuleens :) 12. Feb 2014, 14:23 aaa99zil

a es uz maxi tad 😃

Kurkuleens :) Kurkuleens :) 12. Feb 2014, 14:15

Es arī vienmēr ņemu no apakšas,aizmugures.Vienu reizi Salaspils Rimi bija veci visi pieni,termiņš beidzās tai pašā dienā,ne akcija, nekas cits bija(piem,pirku šodien,un šodien beidzas termiņš).

inese33 inese33 12. Feb 2014, 14:06 blondinka333

Tieši tā ja nāktos pašai pirkt nerealizēto produkciju,jo nepareizi plauktu sakrāmēja,tad redzētu kā bļaut. Tādas princeses iedomājas, ka visu var izmest,bet to, ka par to izmesto kāds arī maksā ,nepadomā.

Banija Banija 12. Feb 2014, 13:54

Tā ir normāla prakse visos veikalos. Iedomājies, ka visu laiku kraus priekšā tikai pēdējā svaiguma preces, bet aizmugurē nepārtraukti tiks aizbīdītas vecāka veduma, tad veikalam izmesto pārtikas produktu apjoms augs ģeometriskā progresijā. Manuprāt, tikai normāla prakse.

12. Feb 2014, 13:35 zacc

Nekad neņemu ar īsāko termiņu, kad iepērkos, kaut arī viņu ēdīšu pēc pāris minūtēm. Pārāk ļoti sevi mīlu. Veikalam ir jārēķinās ar to, ka daļu preces nāksies izmest ārā!

12. Feb 2014, 13:32 ceriiba

Tapēc, ka tika samaksāts par nekam nederīgu preci! Man mājās ir mazs bērns un mājas pienākumi. Arī vīrs ir aizņemts ar saviem darbiem. Un ja cilvēkiem nav daudz brīvā laika, tad katras preces pētīšana veikalā, tikai lai neieberztos pusvecā sūdā, aizņem daudz laika! Tā lūk!

zacc zacc 12. Feb 2014, 13:19

A es dažreiz paņemu ar īsāko termiņu, ja zinu, ka tūlīt ēdīšu.
Man nepatīk resursu šķērdēšana un ēdiena izmešana.

čabule čabule 12. Feb 2014, 12:15

Es arī rimčikā strādāju un daudz iemācijos gan par termiņiem, gan kilogramu cenām- viss ir jānopēta pirms kaut ko ņem.. 😀

inese33 inese33 12. Feb 2014, 12:13

Tā dara pilnīgi visos veikalos,ne tikai Rimi. Tas ir pirmais ko pārdevējai mācot kārtot plauktus iemāca.