Psihologa konsultācija: pie kā vērsties?

Psihologa konsultācija: pie kā vērsties?

12. Aug 2014, 20:37 čabule čabule

Sveikas.

Vēlētos griezties pēc padoma. Nepieciešama psihologa konsultācija par personības tipiem. Visvairāk interesē šizoīdas personības tips. 

Situācija ir tāda. Vienam manam paziņam vienmēr ir bijušas problēmas ar attiecībām, vispār emocionālo pieķeršanos, viņš ir vienpatis, labāk izvēlas sēdēt pie datora, nekā iziet sabiedrībā, meklēt jebkādus kontaktus. Likās jau, ka viņš vienkārši tāds ir. Ja man jautātu, ko es par viņu domāju, teiktu, ka viņš ir egoistisks dīvainis. Bet.. Nesen ar viņu sākās interesanta saruna. Viņš stāstīja, ka ir izlasījis daudz psiholoģijas grāmatu un ir uzdūries kaut kam , kas attiecas uz viņu. Runa ir tieši par šizoīdo personības tipu. Viņš teica, ka viss, kas viņam pašam licies vienkārši viņa īpatnības ir šizoīdā personības tipa raksturojumā. Viņš teica, ka labprāt apmeklētu psihologu un beidzot būtu normāls cilvēks, bet negrib to darīt caur apdrošināšanu, lai darbā neviens par to neuzzin. 

Varbūt kādam te ir zināms labs psihologs, kas specializējies šādos jautājumos? Iesakiet :)

P.S. bilde no www.n2itivsolutions.com

čabule čabule 12. Aug 2014, 18:07 Dillija

man liekas, ka viņam galvenais ir, lai darbā neko neuzzin, bet šaubos, ka viņš atvērsies 2 cilvēku klātbūtnē, ja pēdējais kurss, tad varbūt var iztikt bez tās uzraudzības?
ieliec te savu e-pastu un es viņam to nodošu