Projekts - Viss iekļauts

Projekts - Viss iekļauts

17. Mar 2017, 10:30 Iveta - tereeze Iveta - tereeze

Sveiki, šis pavasaris ir iesācies ar domu mainīt savu tēlu. Vēljoprojām cilvēki, kuri nezin cik man gadu, mani padara jaunāku par 10 gadiem. No vienas puses tas ir labi, vai ne? Bet no otras puses savos trīsdesmit vēlos izskatīties sievišķīgi, šobrīd izskata ziņā esmu iestrēgusi tīņu vecumā. Tāpēc projekta ietvaros, mēs kopīgi to varētu īstenot, vai ne?

Tātad par matiem. Maniem matiem ir tendence uz taukošanos, tiem ir tendence nepadoties ieveidošanai. Pēdējo reizi matus griezu savā dzimšanas dienā, tas bija pirms pusgada un ar krāsošanu neaizraujos, ja nu vienīgi, kad ļoti, ļoti gribās pārmaiņas, tad vienu reizi gadā saņemos uz krāsošanu. Šobrīd man mati ir līdz pleciem, visu mūžu tie ir bijuši gari un šogad esmu apņēmusies uz īso matu griezumu, ļoti vēlētos pamēģināt īso kaskādes griezumu.

Friziera apmeklējumi. Vienīgais apmeklējums pie friziera, kad es biju dusmīga uz meistari, bija tieši manā izlaiduma dienā, kad frizierīte centās izveidot smukas lokas, bet mati nepadevās un es nokavēju savu izlaidumu. Bet par spīti visam diena tomēr bija izdevusies un lokas noturējās godam. Pozitīvais friziera apmeklējums, kas palicis atmiņā bija šķipsnu krāsošana, sanāca vienkārši burvīgi un visi man izteica komplimentu, par skaistajām šķipsniņām.

Manikīrs. Pie manikīra esmu bijusi vienreiz mūžā. Ar saviem nadziņiem cenšos pati tikt galā. Nagus krāsoju reizi nedēļā un mīļākā krāsa, protams, ir sarkana. Esmu krāsojusi ar zilā krāsā un spilgti oranžā, kas nebija mana labākā izvēle.

Ģērbšanās stils. Ikdienā ģērbjos ikdienišķi – pārsvarā bikses, T-krekls, jaciņa. Brīvajā laikā dodu priekšroku romantiskajam stilam – šallītes, kleitiņas, ziedu motīvi apģērbā.

Tāda nu esmu. Pēc horoskopa svari. Vaļasprieki – grāmatas un ceļošana. Ļoti mīlu ziedus, īpaši narcises, margrietiņas un pļavu ziedus. Dzīves moto – smaidīt un mīlēt! Nekad nesaki nekad.