Projekts "PIRMS un PĒC": otrais uzdevums

Projekts "PIRMS un PĒC": otrais uzdevums

21. Mar 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Projekts "Iepazīsti sevi!" ir veiksmīgi startējis, bet jau ievadā vēlamies atgādināt jums, mīļās sievietes, par to, kādi tad ir projekta nosacījumi, kā arī - liekam priekšā jaunu uzdevumu!

Projekta nosacījumi:

- jāizpilda visi 3 uzdevumi;

- uzdevumi jāizpilda tam atvēlētajās 4 dienās;

- katrs uzdevums tiek dots pirmdienā, tas jāizpilda līdz ceturtdienai;

- piektdienā Profecionālās mikropigmentācijas centra speciālisti paziņos, kura tad dosies pie viņiem uz kādu konkrētu procedūru. Katru nedēļu tā būs 1 sieviete!;

- procedrūa tiks veikta svētdienā;

- pirmdienā tiek publicēts procedūras rezultāts "PIRMS un PĒC"

- obligāti informējiet mūs, ja esat grūtnieces, jo ir procedūras, kuras grūtniecēm veikt nevar.

PIRMAIS UZDEVUMS

Izpildes termiņš: 21.marts ieskaitot

20130317222600-47575.jpg 

1. Kāds ir tavu acu ikdienas make-up: vai izmanto acu ēnas, skropstu tušu, vai zīmē līnijas utt. Parādi vairākus piemērus.

2. Ja lieto acu zīmuli, parādi un pastāsti sava acu zīmuļa stāstu: kur to pirki, vai esi ar to apmierināta, vai lietoji agrāk citu, cik ilgi tas turas uz acīm.

3. Vai esi veikusi kādas manipulācijas ar acīm (skropstu pieaudzēšana, permanentais make-up utt). Parādiet un pastāstiet par šo pieredzi. Ja tādas nav, uzraksti, vai bijušas domas par šādām manipulācijām, un kāpēc tā arī neesi neko no iecerētā veikusi.

4. Vai jau iztēlojies kaut ko konkrētu, par ko tu varētu teikt - "Gribu, lai manas acis izskatās šādi!", ja jā, nodemonstrē šo uzskatāmo piemēru!

4. Nofotografē savas acis, parādi, kā tās izskatās BEZ MAKE-UP, un kā tās izskatās ar IKDIENAS MAKE-UP.

5. Uzraksti, kāpēc gribētu laimēt šo balvu iegūt savu acu pārvērtības!

NEDĒĻAS BALVA

Acu mikropigmentācija

20130317223316-15153.jpg

Pagājis tas laiks, kad permanentā grima meistars varēja piedāvāt klientam tikai acs līnijas  iezīmēšanu ar melno krāsu, kura laika gaitā deformējās un kļuva par problēmu nevis rotājumu. Mūsdienu aparatūra un krāsvielas ļauj izveidot ap acīm vieglus ēnas efektus, kurus agrāk varēja uzzīmēt tikai vizāžisti.
 
Vai Jums patīk klāt dažādu toņu ne īpaši spilgtas acu ēnas, lai pasvītrotu acu formu vai krāsu? Tad Jums var piedāvāt ēnu vai punktu iztušējumu permanenta izpildījumā ar vieglu, dabīgu toņu izmantošanu tādām krāsām, kā pelēka, brūna, olīvkrāsa, jūras viļņa krāsa un pat neparastā sinepju krāsa.   
Vai varbūt Jums patīk lietot bēšā acu zīmuļus vai ēnas ar perlamutra spīdumu? Arī šajā gadījumā es ieteikšu labu risinājumu – izgaismojošo krāsvielu caurspīdīga uzklāšana atsvaidzinās un „atvērs” Jūsu skatienu, piešķirs tam perlamutra mirdzuma efektu.

MEISTARA DARBS

20130317222529-85887.jpg

20130317222537-12681.jpg

20130317222545-30745.jpg

To, kurš dosies uz acu mikropigmentāciju, izvēlēsies Centra meistari. Laimīgās vārdu uzzināsim jau piektdien, 22.martā, bet procedūru veiksim svētdienā - 24.martā.

Meistari izvēlēsies to, kurai viņuprāt, šo procedūru patlaban vajag visvairāk, un, kurai efekts "PIRMS un PĒC" būtu pamanāms vislabāk. 

Pievienojiet savus blogus rubrikā Sieviešu Klubs, izvēloties tagu Pirms un pēc. Veiksmi!

PROJEKTU ATBALSTA

20130311092905-36194.jpg

www.pmc.lv

Tā kā ir māmiņas, kuras vēlējās tikai,piemēram, uzacu korekciju,pieļauju,ka turpmākajās kārtās nepiedalīsies tik daudz,jo acis un lūpas nevēlēsies uzlabot.

engellis1 engellis1 18. Mar 2013, 14:20 BaiBaii

Es nerunāju par aizskaršanu, bet gan par to, ka man neliekas godīgi, ka maina noteikumus konkursa vidū. Jo , protams, es rēķinos cik daudz ir dalībnieču un kāda man ir iespēja vinnēt procedūru.Un man nav nepieciešams Tavs blogs (nav domāts personīgi ) 😀
Vnk. turpmāk ieteikums Kristīne Māmiņuklubs.lv , lai nav pārpratumu jau pie noteikumiem ielikt punktu, ka konkursa noteikumus var mainīt pie tādiem un tādiem apstākļiem, vai ja nav pietiekams dalībnieču skaits.
Lai izdodās!

mamma27 mamma27 18. Mar 2013, 14:12

Nu tad jācer uz šo! 😀 Jo lūpas bail būtu taisīt!😃

Nē, galvenās balvas nebūs- būs tikai 3 balvas 😀

Katru nedēļu dāvāsim iespēju pārvērst kādu no sejas daļām, lai pirmdienā varētu atrādīt galarezultātu- pagājušajā nedēļā tās bija uzacis, šonedēļ acis, nākamajā- lūpas!

mamma27 mamma27 18. Mar 2013, 13:56 engellis1

arī man ir līdzīgi- ja būtu iespēja ,arī uzacis pielabotu,bet tas nebija primārais. Tomēr rakstīju,lai iekļautos konkursa noteikumos! Lai arī citām šobrīd tiek dota iespēja piedalīties, vismaz galveno balvu(izskatās ka tāda būs) ,tomēr varēja izvēlēties no tām ,kas rakstījušas visus blogus,tā būtu godīgāk😀

Hmmm, interesanti sanāk, maināt noteikumus konkursa vidū?
Lai gan kā jau rakstīju, man patīk manas uzacis, taču labprāt sevi sapostu tāpat, lai gan nav manām uzacīm primāra nepieciešamība, bet es rakstīju, lai varētu piedalīties tālāk pat nezinot, kas būs balvās. Ja godīgi, jūtos ļoti vīlusies.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 18. Mar 2013, 13:30

Lai gan sākotnēji bija doma, ka nevar piedalīties, bet tā kā atklājās,ka mums ir vairākas grūtniecītes, tad nu aicinām arī citas piedalīties- kā sacīt, lai sīvāka konkurence 😉

mamma27 mamma27 18. Mar 2013, 13:01

šis diezgan interesants. Turpināšu rakstīt😀 Jo kam gan nepatīk sapucēt sevi!