Procedūra ķermenim un garam – karsta vanna

Procedūra ķermenim un garam – karsta vanna

02. Feb 2016, 00:00 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs

Lai atgūtu fizisko un garīgo līdzsvaru, un uzlabotu omu, lieliski noder relaksējoša, karstas vannas procedūra. Kādai tai jābūt, stāsta Ajūrvēdas speciāliste Inga Ruņģe.  

Karstās vannas procedūras, protams, var veikt katru dienu, bet īpaši ieteicamas tās ir gadījumā, ja dienas laikā esi nosalusi.

Ir sievietes, kurām vannošanās karstā ūdenī nepatīk, tomēr vismaz vienu reizi nedēļa to gan ir ieteicams veikt katrai, izmantojot vannas sāli un ēteriskās eļļas.

„Ēteriskā eļļa jāizvēlas, atkarībā no tā, kāds aromāts konkrētajai sievietei patīk vislabāk. Tādēļ neraugoties uz to, ka katra ēteriskā eļļa ir paredzēta  konkrētam mērķim, to iesaku izvēlēties, atkarībā no garastāvokļa!  

Katra smarža rada savu emociju gammu, bet intuīcija bieži vien ļoti precīzi pasaka priekšā, kādas emocijas konkrētajā mirklī sievietei ir nepieciešamas,” stāsta Inga Ruņģe.  

Ajūrvēdas speciāliste atklāj, ka vēl labāku sajūtu, papildus vannas sāls un ēteriskās eļļas lietošanai, sniegs vannas istabā izvietotas un iedegtas sveces!  

„Kurai sievietei gan nepatīk sveces? Zināms, ka tām piemīt sava enerģija, kas spēj uzlabot omu jebkuros apstākļos, turklāt šajā vannošanās rituālā sveces radīs īpašu atmosfēru!

Tad, ja ēterisko eļļu nevēlies pievienot vannas ūdenim, to vari lietot, dedzinot sveces, un arī šādi panāksi to, ka aromāts izplatās telpā,” iesaka Inga Ruņģe.  

Sieviešu Kluba diskusijai:

Kurš ir tavs mīļākais ēterisko eļļu aromāts? Un kādi ir tavi vannošanās rituāli?