Prieks kopā būt!

Prieks kopā būt!

06. Feb 2018, 22:14 mincenee mincenee

Lai gan par Māmiņu klubu zināju jau daudzus gadus, cītīgi vērot raidījumus televīzijā sāku vien meitas gaidību laikā. Arī portālā mēdzu lasīt grūtniecības kalendāru vai kādus aktuālus rakstiņus.

Bet tā pa īstam ar Māmiņu klubu sadraudzējos pirms nedaudz vairāk kā gada. Gluži nejauši mani uzrunāja pamanītais blogu konkurss par dzemdību stāstu. Ilgi domāju rakstīt vai nē, atliekot to uz pašu pēdējo brīdi. Lai gan rakstīšana man nekad nav bijusi sveša, es saņēmos un uzrakstīju savu pirmo rakstu par bēbīštēmu. Un, wow, es uzvarēju šai konkursā! Tā nu man iepatikās rakstīt konkursa blogus un lasīt citu mammu stāstus, jo nereti tie ir par arī man aktuālām tēmām.

20180206220531-84410.jpg

20180206220640-38559.jpg

Man patiess prieks, ka savus brīvos brīžus, kamēr meitiņa guļ un man jābūt līdzās, es varu pavadīt kopā ar Māmiņu klubu. Un neizsakāmi mīļš paldies arī par interesantiem un domāt rosinošiem konkursiem. Ne reizi vien tie ir ļāvuši uz notikumiem un lietām paraudzīties no cita skatu punkta. Un saņemtas arī noderīgas un foršas balviņas. Paldies!!!

No pasākumiem gan ir sanācis piedalīties vien Māmiņu kluba vasaras festivālā un ratu parādē. Bet tas bija ļoti foršs pasākums, un ceram piedalīties arī šogad!

Māmiņu klubam ir sācies jauns aizraujošs pārmaiņu posms. Tāpat kā dzirkstī šampanietis, lai vienmēr burbuļo un mutuļo, un dzirkstī Māmiņu klubs! Lai daudz radošas idejas un aizraujoši pasākumi! Lai izdodas piepildīt visgrandiozākos mērķus!